Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KPSS tercihimi nasıl yapmalıyım yardımm Merhaba ben Kpss sınavında tercihlerimi nasıl yapacağım hususunda çelişkideyimAcaba nasıl yapsam tercihlerimi data verseniz mükemmel olur
hoşlanıyormuyum hoşlanıyor mu ne yapmalıyım yardımm ? :S 6 yıllık bir ilişkinin ardından tam ilişki denilemez gerçi çünkü ben sevdim o sevmedi öylece devam etti ve ben bıraktım unuttum daha açıkçası hiç kimseye aşık olmadım da hoşlanamdım da yani onun ardından lakin bu ara galiba...
Dehşet baş ağrım nasıl geçer yardımm Kızlar arada bir başım feci ağrıyorDoktora da gittim bişey,m değil, strese emrindeki diyor çıkıyorlar işin içinden fakat ben bilirim çektiğimiVarmı bana bir tedavi söyleyecek olan?
Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi genç kadın KPSS'de kendi alanında Türkiye birinci olmasına rağmen, hiç bir yere atanamadı.
Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksek Okulu Veteriner Sağlık Teknikerliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Elif Burcu Açıkgöz, ilk iki yıl KPSS'ye...
sevgililer günü bugün nasıl makyaj yapmalıyım? Merhaba arkadaşlarÖğleden sonradan arkadaşımla buluşacağım,kıyafetime karar verdim ama makyajımı bilemiyorumSizce bu özel gün nasıl bir makyaj yapsam acil desteksevgililergunubugunnasilmakyajyapmaliyim5c596da9cf105alt
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.