Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KPSS tercihimi nasıl yapmalıyım yardımm

KPSS tercihimi nasıl yapmalıyım yardımm
0
84

Similar threads

hoşlanıyormuyum hoşlanıyor mu ne yapmalıyım yardımm ? :S 6 yıllık bir ilişkinin ardından tam ilişki denilemez gerçi çünkü ben sevdim o sevmedi öylece devam etti ve ben bıraktım unuttum daha açıkçası hiç kimseye aşık olmadım da hoşlanamdım da yani onun ardından lakin bu ara galiba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
bios ayarları nasıl girilir yardımm Merhaba Keza bilgisayar için ayrıca laptop için bios akort girişleri nasıl yapılır, veri verirseniz sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Dehşet baş ağrım nasıl geçer yardımm Kızlar arada bir başım feci ağrıyorDoktora da gittim bişey,m değil, strese emrindeki diyor çıkıyorlar işin içinden fakat ben bilirim çektiğimiVarmı bana bir tedavi söyleyecek olan?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi genç kadın KPSS'de kendi alanında Türkiye birinci olmasına rağmen, hiç bir yere atanamadı. Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksek Okulu Veteriner Sağlık Teknikerliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Elif Burcu Açıkgöz, ilk iki yıl KPSS'ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
sevgililer günü bugün nasıl makyaj yapmalıyım? Merhaba arkadaşlarÖğleden sonradan arkadaşımla buluşacağım,kıyafetime karar verdim ama makyajımı bilemiyorumSizce bu özel gün nasıl bir makyaj yapsam acil desteksevgililergunubugunnasilmakyajyapmaliyim5c596da9cf105alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt