kralıce ve ayna dıalogları

1 ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? doğrusu sen bir delisin tımarhanedesin aynanın tekiyle konuşuyosun pamuk prenses diye de bir şahsiyet yok zaten 2 ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? pamuk prenses liposuction yaptırdı, silikon taktırdı cillop gibi oldu şerefsizim 3 ayna ayna, yahut arkanda kuytu kamera mı var da birisi benle dalga mı geçiyo? yok kraliçem estağfurullah gördüğünüz gibi ben konuşan bir aynayım (ulan tüh kıllandı hatun) 5 ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı bu dünyada? ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı bu dünyada? aloo ayna kime diyorum kraliçem ben diğer duvardayım artık, iki saattir yanlış aynaya bağırıyosunuz ay böylece miii 6 ayna ayna söyle bana pamukprensesten güzeli var mı bu dünyada? yoktur kraliaaa way eşşoleşşek ezbere yanıt veriyodun çağrıda bulunmak durun kraliçem açıklayabilirim çat 7 ayna ayna söyle bana, en hoş kim bu dünyada? e kralicem, sen beni kapadın bu odaya, astın bu duvara, goremedik senden ba$ka karı kız yuzu, neyi referans alayım da guzellige bir olcu bulayım, bana gore guzel de sensin, cirkin de sen e sen de haklısın yan 9 ayna ayna söyle bana, en hoş kim bu dünyada? laetitia casta haklısın valla ilik gibi hatun neyse kapatalım bu konuyu, sormamışım farzet 10 ayna ayna söyle bana, en güzel kim bu dünyada? kime tarafından neye kadar? içi mi dışı mı? suratı mı vücudu mu? taam kes böyle soru mu belki kırdırtma aynanı çerçeveni, indiririm bak aşşaa 11 ayna ayna, söyle bana, soğuk füzyon nasıl olmakta? pamuğu öldürtemedin ya bilime irfana verdin galiba kendini 13 ayna ayna, söyle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? hoş değil ama sempatiksiniz kraliçem bi s git be ayna 14 ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı şu dünyada? aynaniz borcundan dolayi goru$meye kapatilmi$tir muhakkak elde etmek icin etraftaki parlak yuzeylere de i$ik tutulmaktadir lutfen sonra tekrar deneyin ayna? bundan sonradan boyle i$ine gelirse 16 ayna ayna sööle bana, benden güzeli var mı şu dünyada? sana bişi olmasın, kafalar hoş olsun kasıt güzelim camsili uzatsana kralijem 17 ayna ayna söyle bana hmmm perspektifel ha ne? negoliktik parelellikte sizin çekicilik kompleksinizi düşündüm de eee? aynı düşündüğüm gibi inferiority complex hmmm ne diyosun be kırdırtma aynanı camını! çok primitifsiniz 18 dunyanin en guzeli cindy crawford'tur sorduk mu?! (lombak'tan) 19 ayna!!!!!!! ayn yine ne var! diyorum oysa benden guzel ya bi kerede hatir sor, bi tozumu al be kardesim, bunca zamandir verdigim moraller gozune dizine dursun ya 20 ayna ayna, var mi benden guzeli, alimlisi, akıllı cevik ve ahlaklisi cok kitap okuyosun bu gunlerde ne biliim hayatimiza birazcık haraket gelsin istedim olldu sen adamakıllı sasirdin artik napacaani sence pamuk gercektende guzel bi kadin mi ya o ayri sen ayrisin, bi kez klasmanlariniz farkli, biriniz genc biriniz 30 yas ustu fantazisi, farkli kitlelere hitap ediyorsunuz anliyomusun beni ha? evet bende cok sıkılıyorum 21 aaaaynaaa ya gene geliyo, biri beni yanlislikla dusurse kirsa soyle bakalim benden guzeli var evet, hatta sen en cirkini, en cirkefi ve en dayanilmaz kadinisin dunyanin, burnunda sivilce cikmis, yasin gecti artik gobek yapiyosun, alninin ortasinda kaslarini catmaktan iki tane cizgi olusmus, gulunce goz kenarlarin kirisiyo, gidin sarkmis hayiiiiiir eveeeeeeeet, ustelik estetik cerrahiye daha yuzyillar var bittin sen simdi seni ben 25 ayna ayna söyle bana, benden güzeli var mı bu dünyada? guzelligin on para etmez su bendeki ask olmasa aynaaaaaa!! bırak allasen ya bi espri yapalim dedik, afedersin bi btan anladığın değil 26 ayna ayna en yakışıklı kim bu dunyada? ilgi alanlarimiz degismis galiba 27 ayna ayna söyle bana brezilya 1 türkiye 0 offf yapmaa be 28 ayna ayna söyle bana 5 seans mezoterapi bi de ağda yap o kadar gel yalan söyle söyle nereye kadar bıktırdın beni be hayattan! 29 bir karikatürden ayna ayna güzel ayna, sagdan sola bir eski misir tanricasi ?? onuda kendin bul illet kari! 30 ayna ayna uzlaşma bundan böyle benle be yanlışlıkla kırdık seni kırdın yanlışlıkla ettim kabul fakat yapıştır sürükleyici bari karı gerzek ay konuşamıyorum 31 ayna ayna söyle bana blablabalbla eeeeeee sıktın be bayan evlen de git kocana sor ya ne uyuzmuşsun ööööööffffff ben gidiyorum bıktım artık bea lakin lakin ayna nassı yani? 32 şöyle azıcık açıl da harikalar diyarına geçiim be ayna ulan iice fantaziye verdi be karı kendini 33 ayna ayna, soyle bana ne soyleyim? kesme lan sozumu bi daha, ne diyecegimi unuttum anasını satim 34 ne var lan yeniden, ne vaaaaar? ben bişi demedim oysa haaa, pardon bacım 35 ayna ayna soyle bana, ne olcek bu memleketin hali abartmayalim isterseniz kralicem tamamlanmış tamam 36 ayna ayna soyle bana, benden guzeli var mi su dunyada? kadın bi daha bana ayna deme kırarım ağzını 37 ayna ayna tuzu uzatsana!! e bkunu çıkardınız fakat kraliçem! uyaklı lakin! oeeeh 38 ayna ayna söle bana arkanda ayı var goruyorum, sozumu kesme 39 ayna ayna söyle banabenden guzeli bu dünyadavarmola? varmola?! bakiyorum konsepti bozuyoruz