Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Krallıkdaki Adaya Oy Kullanım için gerekli LV Kaç ?

Krallıkdaki Adaya Oy Kullanım için gerekli LV Kaç ?
0
204

Similar threads

Herkese Merhaba Bir Süredir Oyunu Oynuyorum Dikkatimi Çeken Bi Olay Vardı Benim Lvlimde Olan Slotlarda Yüksek Levelli Elemanlar Bildiğiniz Botu Kurmuşlar Gece Gündüz Kasıyolar İlk Önce Nette Araştırdım Az Çok Çevirilerle Yabancı Sitelere Baktım Online Sorunsuz Bir Bot Yok Ancak Oyundaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Türkiyede Yaygın olarak oynanan Knight Online,Metin2,Karahan Artık İnsanları Bunaltıyor Tam Size Kadar Bir Oyun şimdi Türkçe ve Türkiye'de ! Pvp sistemi Knight Online'a benzetilen mükemmel oyun! Oyuna Açtırmak İçin Bayrak Serverı size 2 Seçenek Sunuyor Kota Sorunu Olan Kullanıcılar DVD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Uluslararası piyasalarda "yatırım gurusu" olarak tanınan, Amerikalı yatırımcı ve finans uzmanı Jim Rogers, Birleşik Krallık'ın ve Avrupa Birliği’nin (AB) dağılma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, 21. yüzyılın Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Asya’nın yüzyılı olacağını söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Evet Arklar Başlıkta Dediğim gibi, Oyun Yapacam Bu Oyunu Oynayan Müslümanlar Daha çok namaza karsı sevgileri aşkları olacak Oyun Dünya gibi olacak Uzay Olacak Normal dünyamızda yaşıyorsuz gibi olacak Knight Biraz benzer Oyuna Kayıt Olacaksın Char Açacaksın LV Filan yok Sevap ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Bir Ahali Vekili Kaç Oyla Seçilir Sorunun cevabı her ile göre farklıdır, çünkü bir ilden seçilecek milletvekili sayısı o ilin nüfusuna tarafından belirlenir, bu yöntemle nüfusu pozitif olan illerin daha pozitif milletvekili ile temsil edilebilmesi amacı güdülür Yani diğer bir deyişle il...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt