Kredi Kartı maduru olucaktı meşhur şarkıcı Nadide Sultan da kredi kartı maduru olacaktı hırsızlar sınır engel tanımıyor DOLANDIRILDIĞINI MESAJLA GÖRDÜ! 1548636496 1548636496 kredikartimaduruolucakti5c4e5154a695bkredikartimaduruolucakti5c4e5154a695b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernadise22mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KREDİ KARTININ KOPYALANARAK ALIŞVERİŞ YAPILDIĞINI UYARI SMS'İYLE ÖĞRENEN NADİDE SULTAN, DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU Şarkıcı Nadide Sultan, kredi kartı dolandırıcılarının mağduru oluyordu Kredi kartının kopyalanarak internet üzerinden alışveriş yapıldığını cep telefonuna gelen dikkat mesajı ile ayrim eden meşhur şarkıcı, derhal bankası ile irtibata geçerek kredi kartını kullanıma kapattırdı 10 BİN LİRA CEPTE KALDI Nadide Sultan, bu konularda oldukça özenli olduğunu dile getirerek, 'Yaklaşık 10 bin TL'lik bir harcamaydı Bankam bana yapılan masraf ile ilgili bir dikkat mesajı gönderdi Anında bankamı aradım ve bu alışverişin benim olmadığını söyledim Kartımı kullanıma kapattılar Kart bilgilerime nasıl ulaştılar bilmiyorum fakat teknoloji böylece fazla ilerledi oysa, yapamayacakları hiçbir şey yok Bütün kart kullanıcıları oldukça titiz olmalı, ay sonunda şişmiş bir hesapla karşılaşabilirler'' dedi