Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

krem karamel

krem karamel
0
42

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
krem karamel Malzemeler 2 AKARSU KAŞIĞI VANİLYA 8 ADET YUMURTA 11,5 BARDAK ŞEKER 1 LT SÜT Yapılışı BİR VAHŞI YARIM BARDAK TOZ ŞEKER KOYUP, HAFİF ATEŞTE YAKMADAN ERİTİN15 DK SONRADAN KEHRİBAR KIRMIZISI BİR RENK ALINCA ŞEKERİN YARISI MİKTARINDA SU ILAVE EDİP,BİR TAŞIM KAYNATIN YAPTIĞINIZ BU KARAMELİ, KREMKARAMEL KALIBININ DİBİNE BOŞALTIN BİR TENCEREYE 1 KADEH TOZ ŞEKER, 3 BÜTÜN YUMURTA VE 5 YUMURTA SARISI, 2 AKARSU KAŞIĞI VANİLYA VE DERE KAŞIĞININ UCU İLE ÇOK EKSIK TUZ KOYUP, ÇIRPMA TELİ İLE ŞEKERLER ERİYİNCEYE DEK DÖVÜNKARIŞTIRMAYA DEVAM EDEREK ÜZERINE 1 LT KAYNAR SÜTÜ AĞIR AĞIR DÖKÜP YUMURTALARA YEDİRİN VE KAYNAMA NOKTASINA GELİNCEYE DEĞIN ISITIN ELİNİZDEKİ SICAK KREMAYI EVVELDEN İÇİNE KARAMELİ KOYDUĞUNUZ KALIBA DÖKÜN KALIPLARI İÇİNDE SU DOLU BİR KABA YERLEŞTİRİN VE FIRINDA 1 SAAT DEK PİŞİRİN KALIPLARDAKİ KREMA İLE KAPTAKİ SU SEVİYESİNİN AYNI OLMASINA UYARI EDİN PİŞMİŞ KREM KARAMELLERİ KALIPLARI İLE TAMAMEN SOĞUTTUKTAN DAHA SONRA BIÇAKLA KENARLARINI KALIPTAN AYIRIN VE KALIBIN ALTINI FAZLA HAFİF ATEŞE GÖSTERİP, ALTTAKI KARAMELİN BIRAZCIK ERİMESİNİ SAĞLADIKTAN SONRADAN BİR TABAĞA TERS ÇEVİRİN VE SERVİS YAPIN  
 
858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt