krem karamelli kek krem karamelli kek • Yarıdan fazla su bardağı şeker (tutuşmak için) Krem karamel için: • 500 gr süt • 3 yemek kaşığı şeker • 4 yumurta • Vanilya Kek için: • 3 yumurta • 1,5 su bardağı un • 1 su bardağı şeker • id 3 yemek kaşığı kakao • 12 su bardağı süt • 12 su bardağı akışkan yağ • 1 kabartma tozu • vanilya Yarım su bardağı şekeri teflon tavada yakın ve kek kalıbınızın tabanına yayın (Kalıp yağlanmayacak ve elbette kelepçeli kalıp kullanmayın) Krem karamel için süte tüm malzemeleri katın ve mikserle dürüstçe çırpın ve kek kalıbına boşaltın Kek için önce yumurta ve şekeri ayrıntılarıyla çırpın Vanilyayı, süt ve sıvıyağı katın En son birlikte elediğiniz un+kakao+kabartma tozu karışımını da ekleyin ve bu karışımı da kalıba boşaltın Pastayı içi sıcak su dolu bir tepsinin içine oturtarak evvelden ısıtılmış fırında 175 0C'de pişirin Fırına göre pişme süresi kekten daha uzun sürebilir bir kürdanla denetim edin Pişen pastayı soğuttuktan sonradan bir gece buzdolabında bekletin Ertesi gün bir tabağa zıt çevirin ve servis yapın (kalıptan ayrılması için bir bıçakla kenarları ayırın ve icabında kalıbın altını fazla hafif ateşe tutun veya bir süre sıcak suya batırın)