Krem Şantili Kabak Malzemeler: 1 kg kabak 3 adet yumurta 200 gr krem şanti 250 gr beyaz peynir Yarım demet maydanoz Yeteri kadar tuzlu, karabiber, dereotu HAZIRLANIŞI : Kabakların, kabuklarını kazıyın Yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya değin haşlayın Kabakları 1 cm kalınlığında boylu boyunca kesin Yağlanmış tepsiye sık olarak yerleştirin Bir kapta üç yumurtayı ayrıntılarıyla çırpın İçerisine krem şanti ek ederek her tarafta çırpın Rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave edip karıştırın Yapmış olduğunuz karışımı kabakların üstüne dökün Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatın 200 derecede evvelden ısıtılmış fırında pembeleşinceye değin pişirin Servis tabağına alarak servise sunun