Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Brokoli Çorbası

Kremalı Brokoli Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kremalı Brokoli Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet küçük boy brokoli
*1 adet orta boy kuru soğan
*1 yemek kaşığı dolu dolu un
*3 kibrit kutusu kadar tereyağ
*1 paket pınar marka krema
*Tuz, karabiber, kuru nane

Kremalı Brokoli Çorbası Tarifi Yapılışı Tereyağ ve un aynı anda, orta boy uygun bir tencerede karıştırılarak unun kokusu çıkana kadar kavrulur Tencerenin yarısına kadar soğuk içme suyu konur ve karıştırılarak un biraz açılır ki çok topak olmasın Daha sonra gelişi güzel doğranan kuru soğan, saplarından ayrılarak sadece çiçekleri alınan yıkanmış brokoliler tencereye eklenir Sebzeler yumuşayana kadar pişirilir Sebzeler piştiğinde blenderle iyice vurulur (Ben bu çorbayı biraz pütürlü seviyorum ve zaten brokoliden dolayı bu çorbada biraz pütür oluyor )Çorba çok koyu ise biraz sıcak su ekleniyor ve krema tencerenin içerisine boşaltılıyor Tencere tekrardan ocağa alınır ve kaynayınca altı kapatılıp tuz, yarım çay kaşığı karabiber ve bir çay kaşığı kuru nane eklenip karıştırılıp kenarda dinlendirilir Ben baharatları çok sevmediğim için fazla koymuyorum Çünkü çok koyunca baharat yemiş gibi oluyorum bu yüzden tercihim az baharattan yana

858,496Konular
982,390Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt