iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
60 gr un
1 litre beyaz et suyu
1 defne yaprağı
100 ml krema
50 gr tereyağı
75 gr domates püresi
75 gr havuç
75 gr soğan
Yeteri kadar kekik
5 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tereyağını eritin Soğan, havuç, defne yaprağı ve kekiği ilave edin Soğanlar hafif kahverengi olana kadar kızartın Unu ekleyip sarı meyane yapın, soğutun
Domates püresini katıp karıştırın Kaynar haldeki et suyunu çırparak katın, tahta kaşıkla pütürleri ezin Bir taşım kaynatın, tuz ,biber ekip 1 saat kısık ateşte pişirin Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın
Kremayı ekleyip tuzunu biberini koyun
60 gr un
1 litre beyaz et suyu
1 defne yaprağı
100 ml krema
50 gr tereyağı
75 gr domates püresi
75 gr havuç
75 gr soğan
Yeteri kadar kekik
5 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tereyağını eritin Soğan, havuç, defne yaprağı ve kekiği ilave edin Soğanlar hafif kahverengi olana kadar kızartın Unu ekleyip sarı meyane yapın, soğutun
Domates püresini katıp karıştırın Kaynar haldeki et suyunu çırparak katın, tahta kaşıkla pütürleri ezin Bir taşım kaynatın, tuz ,biber ekip 1 saat kısık ateşte pişirin Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın
Kremayı ekleyip tuzunu biberini koyun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.