Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı ıspanaklı çorba

Kremalı ıspanaklı çorba

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Taze ıspanakla, harika kremanın enfes uyumunu bu çorbada bulabilirsiniz
Uygulama Kolaylığı

Malzemeler:
1315kalori
600 gr ayıklanmış ıspanak
1 büyük soğan
1 diş sarmısak
2 çorba kaşığı tereyağı
500 ml et suyu
Tuz, karabiber
200 gr süt kreması
2 yumurta sarısı


Hazırlama Süresi 25 dakika
Pişirme Süresi 20 dakika
1 Porsiyon 1315 kalori
4 kişilik

Nasıl Hazırlanır:
1) Ispanağı irice doğrayın Soğan ve sarmısağı küçük küpler halinde doğrayın
2) Bir tencerede tereyağını eritin Soğan ve sarmısağı yağda kavurun Karışıma bir miktar su ile ıspanağı ve et suyunu ilave edin Tuz ve karabiberle tatlandırın Kısık ateşte 10 dakika pişirin
3) 100 gr kremayı çırpıp bir kenarda bekletin Kalan süt kremasını yumurta sarılarını ilave edip çırpın
4) Tenceredeki karışımı ince bir süzgeçten geçirin Çorbayı bir kez daha kaynatın ve ocaktan alın Yumurta ve kremalı karışımı ekleyin Bu sırada çorbanın kaynamıyor olması önemli, aksi halde yumurta sarısı katılaşır Son olarak ayırdığınız kremayı çorbaya karıştırın Dilerseniz üzerine ay çekirdekleri serpip hemen servis edin
Ispanak; Donmuş mu, taze mi?
Donmuş ıspanağın en büyük avantajı, tabi ki bir hayli zahmetli olan temizleme derdinin olmaması Bunun dışında donmuş ıspanak, toplandıktan hemen sonra dondurulduğu için çok daha fazla besin maddesi ihtiva ediyor Taze ıspanak ışık ve sıcaktan dolayı çok çabuk vitamin kaybediyor

AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
982,206Mesajlar
30,131Kullanıcılar
kral31Son üye
Üst Alt