iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 adet tavuk göğüs eti
1 su bardağı krema
100 gram keçi peyniri
56 dal dereotu
56 dal maydanoz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Registration
KadınlarBilir üyesi olun ve size özel fırsatlardan faydalanın!
Üye Ol
Yapılışı
Dereotu ve maydanozları kıyın Tavukları ince dilimler halinde doğrayıp çukur bir kaba alın Üzerlerine 3 yemek kaşığı zeytinyağı, karabiber ve çok az tuz ilave edip elinizle karıştırın Kremayı bir tencerede ısıtın Altını kısıp elinizle ufalayarak keçi peynirini ilave edin ve peynirler eriyene karıştırın Altını kapatıp kıydığınız otları, kırmızı toz biber ve kekik ekleyip karıştırın Izgarayı ocağa alıp ısıtın Isınınca hazırladığınız tavukları ilave edip maşa yardımıyla çevirerek 10 dakika pişirin Hazırladığınız sosu tavukların üzerine döküp servis yapın
2 adet tavuk göğüs eti
1 su bardağı krema
100 gram keçi peyniri
56 dal dereotu
56 dal maydanoz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Registration
KadınlarBilir üyesi olun ve size özel fırsatlardan faydalanın!
Üye Ol
Yapılışı
Dereotu ve maydanozları kıyın Tavukları ince dilimler halinde doğrayıp çukur bir kaba alın Üzerlerine 3 yemek kaşığı zeytinyağı, karabiber ve çok az tuz ilave edip elinizle karıştırın Kremayı bir tencerede ısıtın Altını kısıp elinizle ufalayarak keçi peynirini ilave edin ve peynirler eriyene karıştırın Altını kapatıp kıydığınız otları, kırmızı toz biber ve kekik ekleyip karıştırın Izgarayı ocağa alıp ısıtın Isınınca hazırladığınız tavukları ilave edip maşa yardımıyla çevirerek 10 dakika pişirin Hazırladığınız sosu tavukların üzerine döküp servis yapın