Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Tas Kebap

Kremalı Tas Kebap

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı dana eti
80 gr tereyağ (veya mısırözü yağı)
15 kg taze krema
2 çorba kaşığı un
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Küçük parçalar halinde kesilmiş kuşbaşı eti, tereyağıyla birlikte tencereye koyup orta hararetteki ateşe yerleştirin Tuz ve karabiberi ilave edip, sık sık kanştırarak pişirin 1015 dakika sonra, az suyla karıştırdığınız unu ete katın Bir süre daha unla pişirdikten sonra kremayı ilave edin İyice kanştırdıktan sonra kısık ateşte pişıneye bırakın Piştikten sonra servis tabağına koyup, üzerini ince kıyılmış maydanoz veya ince kıyılmış sarmısakla süsleyip yanında haşlanmış patatesle servis yapabilirsiniz
 
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt