Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Ve Reçelli Toplar Tarifi Resimli

Kremalı Ve Reçelli Toplar Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Kremalı Ve Reçelli Toplar nasıl yapılır


Kremalı Ve Reçelli Toplar Yapılışı


Kremalı Ve Reçelli Toplar Malzemeler
1 yarım su bardağı süt 4 kaşık değişken yağ 2 su bardağı un 6 adet yumurta 1 su bardağı krema 2 kaşık vişne reçeli




Kremalı Ve Reçelli Toplar Tarifi
Süt, su ve sıvıyağı bir tencereye alıp ısıtın Kaynamaya başlayınca unu ek edip mikserle aralıksız karıştırarak pişirin Hamur tencerenin bir tarafında toplanmaya başladığında ateşten alın Hamuru karıştırmaya ara vermeden yumurtaları teker teker ek edin Bitmiş ateşe koyup çabuk karıştırın Hamur kaşıktan akacak kıvama gelince ateşten alın Fırın tepsisini yağlayın Hamurdan kaşıkla minik parçalar alıp toplar halinde tepsiye akıtın Orta ısılı fırında 40 dakika pişirin Herbir topun alt kısmını biçağın ucuyla delip içini hafifçe oyun Ayrı bir kasede krema ve reçeli tamamen karıştırıp soğumuş topların içine doldurun Üzerlerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın *
 
858,505Konular
982,894Mesajlar
33,086Kullanıcılar
eckiiiiSon üye
Üst Alt