Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Kızı da 'Savaşa Hayır' Dedi!

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Kızı da 'Savaşa Hayır' Dedi!
0
101

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-70f2b31f269f28803022fcc33a6d0e73ffb5ad3b.jpg

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov'un kızı Lisa Peskova, Instagram hesabından 'Savaşa hayır' paylaşımı yaptı.

Dimitri Peskov’un 24 yaşındaki kızı Elizaveta Peskova, sosyal medyayı faal kullanan bir isim.

Peskova'nın Instagram hesabında 200 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Babası Dmitri Peskov ile son derece yakın olduğu fotoğraflardan da anlaşılan Elizaveta, babasının başını ağrıtabilecek bir paylaşım yaptı.

????

Similar threads

Sosyal medyayı sık sık kullanan Gizem Hatipoğlu, kızı Lila ile paylaşımlara devam ediyor. Lila'nın adım adım büyümesini izleyen hayranları bu paylaşımlara binlerce beğeni ve yorum yağdırdı. Ünlü sunucu Gizem Hatipoğlu, sosyal medya hesabından kızı Lila ile paylaşım yaptı. Paylaşım kısa sürede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Toplumsal medyayı sık sık kullanan Gizem Hatipoğlu, kızı Lila ile paylaşımlara devam ediyor. Lila'nın adım adım büyümesini izleyen hayranları bu paylaşımlara binlerce beğeni ve icmal yağdırdı. Ünlü sunucu Gizem Hatipoğlu, toplumsal medya hesabından kızı Lila ile paylaşım yaptı. Paylaşım kısa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Birinci sefer annelik hissini tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia ile fotoğrafını paylaştı. Ceyda Ateş 'Merhaba 7. Ay sizler 7. Ayda neler yaşadınız sevgili anneler? Tekliflerinizi beklerim' notunu düştü. Toplumsal medyayı etkin kullanan hoş oyuncu Ceyda Ateş yaptığı paylaşımlarla tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Alişan, kızı Eliz ile yeni çekilmiş bir fotoğraflarını toplumsal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf 200 bine yakın beğeni aldı. Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol'dan ise yeni haberler var. Eşi ile bir AVM'de görüntülenen Buse Varol, doğum sonrası verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ünlü isim Gizem Hatipoğlu, sosyal medya hesabından kızı Lila ile yılın son paylaşımını yaptı. Hatipoğlu'nun paylaşımına rekor beğeni geldi. Var Mısın Yok Musun programı ile ünlenen Gizem Hatipoğlu. bir yaşında olan kızı Lila'yla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Hatipoğlu, yılın son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt