Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Krep Börek (Önce Tava Sonra Fırında)

Krep Börek (Önce Tava Sonra Fırında)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Krep Börek (Önce Tava Sonra Fırında) Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta
*1 su bardağı süt
*2 su bardağı un
*1 tatlı kaşığı tuz

Arası için;

*1 su bardağı kaşar peyniri
*1 tutam maydanoz
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 fincan süt

Krep Börek (Önce Tava Sonra Fırında) Tarifi Yapılışı Yeni güne BİSMİLLAH)
Krep böreğini istediğiniz iç malzemesi ile yapabilirsiniz ben peynir maydanozlu yaptım yine arzu ederseniz her katına koyup lezzetine lezzet katabilirsiniz)
Yumurta tuz ve sütü çırpıp yavaş yavaş unu ekliyoruz benim tam iki su bardağı un yedi yumurtaların büyüklüğüne göre bir iki kaşık eksik yada fazla olabilir,*krepleri yağsız tavada alt üst pişiriyoruz bu malzemeden benim 5 tane krebim oldu fırın kabını yağlayıp bir tane krep koyuyoruz üzerine süt ve yağı karıştırıp iki üç yemek kaşığı döküp yayıyoruz, ikinci krebi koyup tekrar süt yağ karışımı sürüyoruz ve peynir maydanoz karışımından döküp yayıyoruz,üçüncü krebi koyup hem sıvı karşımdan hemde peynir maydanoz koyup dördüncü krebi koyup sadece sos döküyor ,beşinci krebi koyup kalan sosu yayıp fırında 15 dk peyniri eriyip sosunu çekince kadar bekletip sıcak servis ediyoruz, afiyet şifa olsun???

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt