iltasyazilim
FD Üye
Krepli Bohçalar Tarifi İçin Malzemeler Krep hamuru için malzemeler;
*2 su bardağı un
*2 su bardağı süt
*2 adet yumurta
*1 tutam tuz
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
Beşamel sos için malzemeler;
*2 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı un
*500 ml süt
*Tuz
*Karabiber
İç Harcı İçin malzemeler;
*1 paket sosis
*1 paket sucuk
*1 kutu konserve mısır
*1 adet domates
*5 adet yeşil biber
*kekik
*kırmızı biber
*kara biber
*tuz
Üzeri için;
*1 kase kaşar rendesi
Krepli Bohçalar Tarifi Yapılışı İlk olarak krep yapımı ile başlıyoruz bu malzemeyle yaklaşık olarak 68 adet krep çıkıyor Krepler hazırlandıktan sonra iç harcımızı yapıyoruz sıvı yağda biberlerimizi çok öldürmeyecek şekilde bir kaç tur döndürüyoruz Ardından sosisi sucuğu ilave edip karıştırıyoruz, güzelce kokusu çıktıktan sonra domatesi ilave ediyoruz Daha sonra mısırları baharatları bir tur karıştırıp ocaktan alıyoruz Krebimizi düz bir zemine alıp içine malzememizi yerleştirip bohça şeklini veriyorum tepsimizin altını yağlıyoruz Beşamel sosu üzerine güzelce sürüyoruz ardından rendelenmiş kaşarlarımızı fırına atıyoruz kaşar peynir kızarıncaya kadar pişiriyoruz
*2 su bardağı un
*2 su bardağı süt
*2 adet yumurta
*1 tutam tuz
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
Beşamel sos için malzemeler;
*2 yemek kaşığı tereyağı
*2 yemek kaşığı un
*500 ml süt
*Tuz
*Karabiber
İç Harcı İçin malzemeler;
*1 paket sosis
*1 paket sucuk
*1 kutu konserve mısır
*1 adet domates
*5 adet yeşil biber
*kekik
*kırmızı biber
*kara biber
*tuz
Üzeri için;
*1 kase kaşar rendesi
Krepli Bohçalar Tarifi Yapılışı İlk olarak krep yapımı ile başlıyoruz bu malzemeyle yaklaşık olarak 68 adet krep çıkıyor Krepler hazırlandıktan sonra iç harcımızı yapıyoruz sıvı yağda biberlerimizi çok öldürmeyecek şekilde bir kaç tur döndürüyoruz Ardından sosisi sucuğu ilave edip karıştırıyoruz, güzelce kokusu çıktıktan sonra domatesi ilave ediyoruz Daha sonra mısırları baharatları bir tur karıştırıp ocaktan alıyoruz Krebimizi düz bir zemine alıp içine malzememizi yerleştirip bohça şeklini veriyorum tepsimizin altını yağlıyoruz Beşamel sosu üzerine güzelce sürüyoruz ardından rendelenmiş kaşarlarımızı fırına atıyoruz kaşar peynir kızarıncaya kadar pişiriyoruz