iltasyazilim
FD Üye
Krepli İmam Sarığı Pastası (Glutensiz) Tarifi İçin Malzemeler Krep malzemeleri;
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı glutensiz un ve mısır unu karışımı
*Yarım su bardağı süt
*1 yemek kaşığı kakao
*1 paket vanilya
*Yarım paket kabartma tozu hepsi çırpılır
*Kremasını dondo marka krem şanti
*Yarım su bardağı soğuk süt ve 3 yada 4 yemek kaşığı krem şantiyi çırparak elde ettim
Üzerindeki sos ise;
*Danettenin çikolatalı pudingini sürdüm etrafınıda hindistan cevizi kapladım
Krepli İmam Sarığı Pastası (Glutensiz) Tarifi Yapılışı Tavayı ocağa koyalım, içini sıvı yağla çok az yağlayın, tava ısınınca altını kısın bir yemek kaşığından fazla karışım koyun ve arkalı önlü çok hafif pişirin, soğuyunca su bardağı yada yuvarlak kalıpla kesin aralarına ve etrafına dondo marka krem şanti hazırlayarak sürdüm ve damla çikolata koydum sonra etrafını teker gibi döndürerek hindistan cevizine buladım ,üzerine de hazır çikolatalı danette sürdüm, afiyet olsun
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı glutensiz un ve mısır unu karışımı
*Yarım su bardağı süt
*1 yemek kaşığı kakao
*1 paket vanilya
*Yarım paket kabartma tozu hepsi çırpılır
*Kremasını dondo marka krem şanti
*Yarım su bardağı soğuk süt ve 3 yada 4 yemek kaşığı krem şantiyi çırparak elde ettim
Üzerindeki sos ise;
*Danettenin çikolatalı pudingini sürdüm etrafınıda hindistan cevizi kapladım
Krepli İmam Sarığı Pastası (Glutensiz) Tarifi Yapılışı Tavayı ocağa koyalım, içini sıvı yağla çok az yağlayın, tava ısınınca altını kısın bir yemek kaşığından fazla karışım koyun ve arkalı önlü çok hafif pişirin, soğuyunca su bardağı yada yuvarlak kalıpla kesin aralarına ve etrafına dondo marka krem şanti hazırlayarak sürdüm ve damla çikolata koydum sonra etrafını teker gibi döndürerek hindistan cevizine buladım ,üzerine de hazır çikolatalı danette sürdüm, afiyet olsun