Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Krepte Kereviz Tarifi

Krepte Kereviz Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
2 adet kereviz
3 çorba kaşığı tereyağı
750 gr kuşbaşı kuzu eti
1'er adet orta boy soğan, havuç ve patates
10 adet mantar
1 su bardağı sıcak su
Tuz
karabiber

Krep için:

3 adet yumurta
2 su bardağı süt
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 su bardağı
Un
Tuz

Üzeri için:

8 dilim kaşar peyniri

Tereyağı, et ve doğranmış soğanı pişirin Et suyunu çekince, doğranmış havucu katın Beş dakika kavurup küp küp doğranmış kereviz ve patatesi ilave edin Üç dakika kavurup doğranmış mantarı ilave edin Mantar suyunu salınca; sıcak su, tuz ve karabiber ekleyin, et yumuşayana dek pişirin Krep için verilen malzemeleri çırpın ve birer kepçe alıp tavada pişirin, ortasına kerevizli harç koyup katlayın Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerlerine bir dilim kaşar peyniri koyun, sebzeli harcın sosunu dökün Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin
 
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt