Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kripto Alım Satım Platformlarından 3 Gün İçinde 1.3 Milyar Dolarlık Bitcoin Çekildi

Kripto Alım Satım Platformlarından 3 Gün İçinde 1.3 Milyar Dolarlık Bitcoin Çekildi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
kripto-alim-satim-platformlarindan-3-gun-icinde-1-3-milyar-dolarlik-bitcoin-cekildi.jpeg

Kripto varlık platformlarındaki Bitcoin sayısı yalnızca üç günde 23.000 BTC azaldı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin yatırımcıları, varlıklarını kripto varlık platformlarından çekmeye devam ediyor. Yatırımcılar, Bitcoin’in son 7 günde yaklaşık %20 düşmesinin akabinde 1.3 milyar dolar kıymete sahip 23.000 BTC’yi bu platformlardan çekti.
kripto-alim-satim-platformlarindan-3-gun-icinde-1-3-milyar-dolarlik-bitcoin-cekildi-4-1140x396.png
Kaynak: CryptoQuant
Kripto analisti Ali Martinez blokzinciri tahlil şirketi Glassnode’un zincir üstü datalarına dikkat çekti. Datalar, Bitcoin’deki düşüşten bağımsız olarak çekim sayısında çarpıcı bir artış olduğunu ortaya koydu. Kripto platformlarından 23.000 BTC çekildi. Platformlardan çekilen toplam ölçü, hala kıymetli ölçüde balina alımlarından daha büyük. Bu nedenle, kimi transferlerin dahili olma ihtimali bulunuyor. Yeniden de platformlardaki Bitcoin ölçüsü son vakitlerde değerli ölçüde düştü. Bu ise satış baskısını azaltan bir faktör. 

Bitcoin Yatırımcılarının %17’si Ziyanda

Glassnode, son düşüşle birlikte Bitcoin yatırımcılarının %17’sinin ziyanda olduğunu ortaya koydu. Başka bir deyişle, yalnızca %83’ü karda kaldı. Lakin buna karşın, ziyanda olan yatırımcılar Bitcoin’lerini panikle satmayı reddetti. 

858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt