Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kriz Ünlülerin Hayatını Nasıl Etkiledi

Kriz Ünlülerin Hayatını Nasıl Etkiledi
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kriz Ünlülerin Hayatını Nasıl Etkiledi 1548628020 1548628020 krizunlulerinhayatininasiletkiledi5c4e3037f1b96krizunlulerinhayatininasiletkiledi5c4e3037f1b96 http:ssporsitesinetimagesnews79088 Dünyayı ve Türkiye'yi sarsan ekonomik kriz sadece vatandaşı değil ünlülerin hayatını da olumsuz yönde etkiledi Ekonomik kriz sadece sıradan vatandaşı değil ünlüleri de vurdu! Tasarruf dönemine giren çoğu meşhur, krize aleyhinde aldıkları önlemleri Cosmopolitan dergisine anlattı TV, sinema ve müzik dünyası krizden nasibini alınca bu sektörün kahramanları da yaşam standartlarını gözetmek için tasarruf dönemine girdi Sahne kostümlerine yüksek paralar harcayan, bir giydiğini yeniden giymeyen ünlüler, ahenkli olarak yaptıkları kıyafet alışverişlerini kısıtlamaya, yurtdışı seyahatlerine son vermeye, sahne fiyatlarını düşük tutmaya başladı Arasında Deniz Seki ve Petek Dinçöz'ün de yer aldığı birçok isim Cosmopolitan dergisine krize karşı aldıkları önlemleri anlattı Hande Subaşı Kriz yüzünden ikinci arabadan vazgeçtim! Kriz sonrası harcamalarıma daha fazla dikkat ediyorum Ödemelerimi aksatmamak için çaba gösteriyorum Düzenli bir maaşımın olmaması bana tedbirli yaşamayı öğretti Daha az benzin yakan ikinci bir otomobil almak istiyordum fakat şimdilik bunu erteledim Petek Dinçöz Eski kıyafetlerimi yenileyip giyeceğim Yazdan itibaren 'ekstra' diye tabir ettiğimiz konserlerimiz azaldı Arsa ve konut edinmek gibi yatırım planlarım vardı fakat vazgeçtim Alışveriş keyfim kalmadı Artık düzenli olarak giysi alışverişi yapmıyorum Sahne kıyafetlerimin yenisini yaptırmayı da askıya aldım Giydiğim elbiseleri de bundan böyle revize ettirip kullanacağım Fiilen döviz kuru bir yıl sabitlenip, faizler aşağıda çekilse millet tekrar ellerini ceplerine atar ve kriz daha kolay atlatılır Deniz Seki Sahne fiyatlarımda bundan böyle daha esneğim Aslında bizi güç bir dönem bekliyor Lakin ekonominin düzeleceğini düşünüyorum Bu müşteri kaos ortamlarında önce gösteri sektörü etkileniyor Orkestra arkadaşlarımla fiyatlarımızda elastik olma kararı aldık Harcamalarıma dikkat ediyorum, kostüm ve aksesuvarlarımda kısıtlamaya gidiyorum Zaten müzik açık havada bir şeye yatırım yapmıyorum Başak Sayan Borçlarımı kapatmaya çalışıyorum! Gerçekte krizin Türkiye'yi önümüzdeki ay ve nisanda daha fazla etkileyeceğini düşünüyorum Krizin orta sınıfı yok etmesinden; zenginlerin daha zenginleşip, fakirlerin daha da fakirleşmesinden üzüntü duyuyorum Lakin ben zaten çok para harcayan biri değilim Kara günler için para biriktiririm şu anda da borçlarımı kapatmaya çalışıyorum Hale Caneroğlu Artık yurtdışı kaçamağı yapmıyorum! Kriz beklenen bir durumdu ve müzik piyasasını etkiledi Ama hepimiz yaşadığımız bu ortamdan kendimize bir ders çıkarmalıyız Ben de kıyafet alışverişlerimi durdurdum Ve hafta sonu yaptığım yurtdışı kaçamaklarını da askıya aldım Böyle yaparak krizi minimum hasarla atlatabileceğimi düşünüyorum id Fadik Sevin Atasoy Süper kahramanlar her zaman krizlerde çıkar Kriz dünyaya Amerika'dan yayılmaya başladı ABD böyle huzursuz günlerde, süper kahramanlar yaratır Örneğin Superman de kriz sonrası yaratılmış Ve nihayet yeni kahramanlarını da sunuyorlar Obama ve eşi romantik bir filmdeymiş gibi kameraya gülümsüyor Filmin adını da Time Square'deki aydınlatılmış panolarda görür gibiyim: 'Süper Kahraman Obama Krize Karşı' Nefise Karatay Ucuz palto alıp daha sonra atmam! Bazıları hesaplı krizin hakiki olmadığına inansa da kendimce Türkiye'de krizin etkileri hissediliyor Fakat geçici olduğuna inanıyorum Bu dönemde daha itinalı harcamaya başladım İndirim var diye ihtiyacım dışarıda alışveriş yapmıyorum Paltoya ihtiyacım varsa, pahalısını alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum Ucuz diye çoğu şey alan, daha sonra da atan insanlardan değilim  

858,498Konular
982,030Mesajlar
30,014Kullanıcılar
admin6313Son üye
Üst Alt