krokantlı pasta yapılışı krokantlı pasta Malzemeler: 1 adet hazırlanmış pandispanya 2 paket kakaolu creme ole 1 su bardağı nescafeli süt 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı dövülmüş fındık 2 paket creme ole'yi pakete göre (fakat bir parmak yetkisiz süt ile) hazırlayıp soğutun 1 su bardağı toz şekeri teflon tavada karamelleştirip içine fındıkları atınSıcakken yağlı kağıda yada tezgaha dökün ve soğuyunca küçük parçalara kırın Keklerin içlerini nescafeli süt ile ıslatın Kekin daha alçak parçasını kremayı sürüp üzerine krokantın yarısını serpiştirin İkinci katı üstüne kapatın Kremanın kalanı ile kekin her yanını kaplayın Kalan krokantı da üzerine serpiştirinDilerseniz kekin yanını dözvülmüş fındıkal kaplayabilirsinizAfiyet olsun