Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kroluk testi

Kroluk testi
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kroluk testi 1 Hangi gazeteyi okuyorsunuz? a Bağımsızlık b Fotospor c Radikal d Gazete okunmaz içine ekmek arası kokoreç sarılır 2 Bir tarafta dünya markası bir tv 5 liraya,diğer tarafta benzer özelliklere sahip 4 liraya satılan bir tv var hangisini alırsınız? a evde tv var b hangisi kredi kartına 18 taksit yapıyorsa c hangisinin servis ağı daha iyiyse d en ucuz olanı 3 Hangi parfümü kullanıyorsunuz? a adidas b snop c eacharel d erkek adam koku sürmez 4 En son hangi kitabı okudunuz? a Bay pipo b Şu deli Türkler c Anna Karanina d delikanlı başkalarının yazdığı kitabı okumaz,kitap yazan 5 Otobüste kime yer verirsiniz? a Yaşlılar ve çoçuklu bayanlara b Aşina birilerine c Hiç kimseye d dekolte giyimli bayanlara 6 Bir hayvan olsaydınız ne olurdunuz? a Aslan b Tilki c Tavşan d Ayı 7 Kime adres sorarsınız? a Polise b Esnaftan birine c En yakınımdakilere d Şarışın olanlara 8 Ne içersiniz? a Saol abi ben içmiyorum b ViskiSoda c Şampanya d Ne bulursam 9 Alınan hesaplı önlemleri yeterli görüyormusunuz? a Hayır b Bu benim işim değil c Evet d Ben başbakanan olsam var yaa 10 Bu anketi nasıl buldunuz? a Berbat b Sosyal c Gereksiz d Nassı yani dseçeneklerinin tamamını seçtiyseniz : siz su katılmamış bir kırosunuz dseçeneklerinin sayısı 15 arasında ise : demin açılış aşamasındasınız dseçeneklerinin sayısı 59 arasında ise: sizde muhteşem bir kıro potansiyeli var demektir​  

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt