nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Kronolojik CV Hazırlarken Uyarı Edilmesi Gerekenler
En son işinizden açılmak üzere geriye doğru işlerinizi sıralayınız En son işinize en çok yeri verdiğinizden belirlenmiş olun
Sadece son on takvim veya son üç ya da dört pozisyonu detaylı olarak açıklayın Daha önce çalıştığınız pozisyonlar, başvurulan pozisyonla doğrudan ilgili ise özgeçmişinizde yer verin
Gün ve ayı belirtmektense sadece çalışılan yıl aralığını belirtin Bu herif detayları görüşme sırasında belirtebilirsiniz
Uzun zaman çalıştığınız fırmadaki değiştirdiğiniz her pozisyonu belirlemek zorunda değilsiniz
Bulunduğunuz öbür pozisyonlarda benzer fonksiyonları yerine getirdiyseniz, bu fonksiyonları tekrar tekrar yazmak yerine son pozisyonlarınızda gösterin
Pozisyon açıklamalarında yalnızca kısa ve öz bilgilere yer verin
Başvurduğunuz pozisyonun belli olan niteliklerine uygun bilgileri özellikle son pozisyonunuzu da ayrıntılı olarak belirtin
Eğer eğitiminiz (üniversite mezuniyetiniz, son beş yıl içerisinde ise) en tepede yer verebilirsiniz Tecrübenizin daha ön planda olması gerekiyorsa, eğitiminiz ile ilgili bölüme özgeçmişinizin sonunda yer vermelisiniz
İNSAN KAYNAKLARI ALANINDA KRONOLOJİK ÖZGEÇMİŞ ÖRNEĞİ
CV HAZIRLAYAN KİŞİNİN
NORMAL SOYADI
ADRESİ
TELEFON NUMARASI
EMAİL ADRESİ
PROFESYONEL IŞ TECRÜBESİ
1993 'den günümüze
SANAYİİ AŞ Istanbul
İnsan Kaynakları Müdürü
1300 personele sahip olan dört fabrikanın personel ve insan kaynakları fonksiyonlarının yerine getirilmesi, stratejik insan
aynakları planlarının oluşturulması
Üst yönetime insan kaynakları konusunda detaylı raporlar hazırlanması
İnsan kaynakları ve personel bütçesinin idaresi
Değişik fabrikalarda yer alan 14 insan kaynakları uzmanının idaresi
Eğitim departmanının faaliyetlerinin takibi
1986 1992
AŞ, İzmir
İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı
Firmanın değişik bölgelerde yerleşik olan personelinin insan kaynakları fonksiyonlarının yerine getirilmesi
Eğitim ihtiyaçlarının tespiti
Personel bölümü ile birlikte maaş yapılarının tespiti
19821984
AŞ, İzmir
Personel Uzmanı
Personel Performans ölçme sisteminin oluşturulması,
Ücretlendirme ve vergi araştırmaları
PROFESYONEL EĞİTİM
1995 İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu, İsviçre, 1997
EĞİTİM
MBA Milletlerarası Iş İdaresi Okulu, ABD (1979 )
Orta Doğu Teknik Üniversitesi 8
Petrol Mühendisliği, Lisans (1978)
Doğum Tarihi 1972
Medeni Durumu : Evli
Bilgisayar Bilgisi Word, Excel, Access data tabanı uygulamaları
Askerlik Tamamlandı *
En son işinizden açılmak üzere geriye doğru işlerinizi sıralayınız En son işinize en çok yeri verdiğinizden belirlenmiş olun
Sadece son on takvim veya son üç ya da dört pozisyonu detaylı olarak açıklayın Daha önce çalıştığınız pozisyonlar, başvurulan pozisyonla doğrudan ilgili ise özgeçmişinizde yer verin
Gün ve ayı belirtmektense sadece çalışılan yıl aralığını belirtin Bu herif detayları görüşme sırasında belirtebilirsiniz
Uzun zaman çalıştığınız fırmadaki değiştirdiğiniz her pozisyonu belirlemek zorunda değilsiniz
Bulunduğunuz öbür pozisyonlarda benzer fonksiyonları yerine getirdiyseniz, bu fonksiyonları tekrar tekrar yazmak yerine son pozisyonlarınızda gösterin
Pozisyon açıklamalarında yalnızca kısa ve öz bilgilere yer verin
Başvurduğunuz pozisyonun belli olan niteliklerine uygun bilgileri özellikle son pozisyonunuzu da ayrıntılı olarak belirtin
Eğer eğitiminiz (üniversite mezuniyetiniz, son beş yıl içerisinde ise) en tepede yer verebilirsiniz Tecrübenizin daha ön planda olması gerekiyorsa, eğitiminiz ile ilgili bölüme özgeçmişinizin sonunda yer vermelisiniz
İNSAN KAYNAKLARI ALANINDA KRONOLOJİK ÖZGEÇMİŞ ÖRNEĞİ
CV HAZIRLAYAN KİŞİNİN
NORMAL SOYADI
ADRESİ
TELEFON NUMARASI
EMAİL ADRESİ
PROFESYONEL IŞ TECRÜBESİ
1993 'den günümüze
SANAYİİ AŞ Istanbul
İnsan Kaynakları Müdürü
1300 personele sahip olan dört fabrikanın personel ve insan kaynakları fonksiyonlarının yerine getirilmesi, stratejik insan
aynakları planlarının oluşturulması
Üst yönetime insan kaynakları konusunda detaylı raporlar hazırlanması
İnsan kaynakları ve personel bütçesinin idaresi
Değişik fabrikalarda yer alan 14 insan kaynakları uzmanının idaresi
Eğitim departmanının faaliyetlerinin takibi
1986 1992
AŞ, İzmir
İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı
Firmanın değişik bölgelerde yerleşik olan personelinin insan kaynakları fonksiyonlarının yerine getirilmesi
Eğitim ihtiyaçlarının tespiti
Personel bölümü ile birlikte maaş yapılarının tespiti
19821984
AŞ, İzmir
Personel Uzmanı
Personel Performans ölçme sisteminin oluşturulması,
Ücretlendirme ve vergi araştırmaları
PROFESYONEL EĞİTİM
1995 İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu, İsviçre, 1997
EĞİTİM
MBA Milletlerarası Iş İdaresi Okulu, ABD (1979 )
Orta Doğu Teknik Üniversitesi 8
Petrol Mühendisliği, Lisans (1978)
Doğum Tarihi 1972
Medeni Durumu : Evli
Bilgisayar Bilgisi Word, Excel, Access data tabanı uygulamaları
Askerlik Tamamlandı *