Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuantum Yaşam Felsefesi : Beyin Fırtınası

Kuantum Yaşam Felsefesi : Beyin Fırtınası
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kuantum Yaşam Felsefesi,
Beyin Fırtınası tekniği

KUANTUM YAŞAM FELSEFESİ : BEYİN FIRTINASI

Sizin, benim, hepimizin ihtiyacı olan gercek duygular Tum insanlığın kaybetmek uzere olduğu, duyguların sahte bir atmosfere burunduğu bir zaman dilimindeyiz diye duşunuyorum Negatif saldırılardan uzak yaşamaya mecbur olduğumuz bir zaman dilimiİnsanlık, sanki cıldırmışcasına doludizgin kendini tuketmekle meşgul Coğunluk birbirini kandırmakla zaman harcıyor Kendilerini mutsuz ederken, hayata pozitif bakmak isteyenleri de kendi mutsuzluk girdabına cekiyor Her şeyin karşılığını para ile odemeniz bekleniyor Bilgi nin bile para ile satıldığı bu devirde, mutluluğu kendi kabuğunda yaşayan insanlar yaşayabiliyor Ancak, negatif kitlelerin icinde yaşamaya mecbur olan insanlar, kendilerini eğitebilirse, Pozitif Yaşam felsefesi ile yaşantılarını surdurebilirse, Kuantumda GUC KALKANI olarak adlandırdığımız bir ceşit enerjiyi kullanabilirler, Foton enerji olarak adlandırılan foton zerreciklerini beynimiz uretebiliyor Binlerce seneden beri insanoğlunun kullanmış olduğu bir teknik Gunumuzde modern teknolojinin uzantıları olarak, bircok yeni teknik ortaya attılar Ancak bircok tekniğin binlerce sene evvel uygulandığı zaten biliniyor Sadece yeni bir ad, yeni bir kulp takıldı Bardak, yine eski su ictiğimiz bardak Pozitif enerjiyi yonlendiren, kullanan kişiler her zaman icin negatif enerjinin yaratmış olduğu olumsuz vibrasyondan kendilerini koruma mekanizmasına sahiptirler Beyin oyle bir saf enerji kutlesine sahiptir ki, kullandıkca işlevsel gucu artar Son gunlerde yapılan bilimsel araştırmalara gore, beyin dalgalarının %0,01' ini ancak kullanabiliyoruz IQ ve EQ arasındaki iletişimin gittikce uzaklaştığı maddesel yaşam tarzında beyin enerjisini yeteri kadar kullanamıyoruz Ancak bazılarımız IQ' u aşırı derecede kullanırken, bazılarımız da EQ ' un sınırlarını zorlamaya devam ediyorlar
Birbirinden ayrılmayan iki enerji kutlesinin ortak hareketiyle, gelişmesi gereken beyin hucrelerini maalesef geliştiremiyoruz Var olanı kullanamıyoruz Bize bahşedilen saf enerjiyi tam olarak kullanamadan mezara kadar goturuyoruz Peki, bunun sorumlusu kim? Tabii ki İnsanoğlunun ta kendisi Gelin biraz muziplik yapalım isterseniz
Derler ya! —Kendim ettim, kendim buldum Gul gibi sararıp soldum İşin esprisi bir yana, gulu dalından koparırsan solar Kişiyi ait olduğu değerlerden uzaklaştırırsan yozlaşır Aslını inkar eder hale gelir Enerji uretme merkezi olan beyin, dumura uğramışcasına yerinde sayar durur Oyle ise bu var olan enerjiyi kullanmak, yonlendirmek, işlevsel hale getirmek biz İnsanoğluna kalmıştır

Kuantum Duşunce Grubu Kurucusu, Başkanı
Ahmet Nuray​

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt