Bizim Köyün Kızları yarışında yer alan ve bu yarışta tanınan Kübra Ece'den sevenlerini üzecek acı haber geldi. Kübra Ece, şimdi bilinmeyen bir biçimde Avcılar Gümüşpala Mahallesi'ndeki binanın 4. katından düştü. Etraftaki vatandaşların durumu ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis grubu sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç bayan kurtarılamadı. Pekala, Kübra Ece kimdir, neden öldü?
Katıldığı televizyon programıyla ünlenen Kübra Ece 4. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sevk dilen sıhhat grupları tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç bayan kurtulamadı. 30 yaşındaki Ece'nin vefatıyla ilgili meskende bulunan 7 kişi gözaltına alındı.
İntihar Kuşkusu Var!
Olay sırasında Ece ile birebir meskende bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Mahmut Buyruk Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luizia Marina R.C.'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı. Emniyette alınan birinci sözlerde göz altına alınan şüpheliler, Kübra Ece'nin konutta bulunan erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra atladığını argüman etti.
Kübra Ece'nin Kuzeni Olayla İlgili Açıklamalarda Bulundu
Kübra Ece'nin kuzeni İbrahim Sunar, acı olayla ilgili olarak “Biz yalnızca çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gittiğini biliyoruz. Doğum gününü kutluyorlar meskene geliyorlar. Daha sonra ne olduysa, telefon mu geldi haber mi geldi bilmiyorum çıkıp olayın yaşandığı meskene gidiyorlar. Ondan sonrasını biz de bilmiyoruz. Bu olayın peşini katiyen bırakmayacağız. Olayın gerçekleştiği mesken bir arkadaşlarına ilişkin. Bizim kızımızın çok yakın bir arkadaşının erkek arkadaşının konutu. Lakin içeride ne oldu ne bitti biz de bilmiyoruz. Bize sabah 04.30 üzere haber geldi. Biz daima bir arada koştuk gittik. Bunun kesinlikle bir sorumlusu vardır. Ya biri itti ya da kendisi atladı. Atladıysa da neden atladı? Orada illa ki bir konuşma oldu, bir şeyler geçti ki kızımız yaptıysa da bu duruma geldi. Orasını tabi adalet çözecek. Devletin bütün bayan cinayetlerinde olduğu üzere bu mevzuda da failleri bulacağına inanıyorum. Biz de o vakit işte yapacak bir şeyimiz yok yasımızla oturacağız. Nişanlısı yok, o denli bir şey yok.' dedi.
Kübra Ece Kimdir?
Ekranların sevilen müsabaka programı Bizim Köyün Kızları isimli müsabaka programına katılırken Kübra Ece kendisini şu sözlerle tanıtmıştı: '29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum lakin çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa başladım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir bayanın nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım.''