Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kubrick'le çalışmak isterdim

Kubrick'le çalışmak isterdim
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kubrick'le niyetlenmek isterdim 1548276 1548276 kubricklecalismakisterdim5c4de3189fb97kubricklecalismakisterdim5c4de3189fb97 http:img151imageshackusimg151886254232139id6 REKLAM FİLMLERİ VE SEVİLEN DİZİ 'AVRUPA YAKASI'NDAKİ PERFORMANSIYLA DIKKAT ÇEKEN GENÇ VE YETENEKLI OYUNCU SARP APAK BU YIL 'PLAJDA', 'BEYAZ MELEK' VE 'O ÇOCUKLARI' FİLMİYLE ADINDAN BAŞARIYLA SÖZ ETTİRDİ Genç oyuncu, Sinema dergisine mesleği üstüne arkadaşça itiraflarda bulundu: * En sevdiğiniz yönetmenler kimlerdir? Açıkçası, çocukluğumda Spielberg'ün farklı bir yeri oldu Yavuz Turgul, Fatih Akın, David Lynch ve Reha Erdem * En sevdiğiniz filmler? 'Er Ryan'ı Kurtarmak', 'Geleceğe Dönüş' ve 'Muhsin Bey' diyebilirim TUZLU GÖLÜ HARİKAYDI * En sevdiğiniz oyuncular? Denzel Washington, Şener Şen, Uğur Yücel ve Russell Crowe Bayan oyunculardan da Michelle Pfeiffer ve Charlize Theron diyebilirim Türkiye'den de bilhassa Derya Alabora'yı tiyatro ve ekranda çok beğeniyorum id * Niyetlenmek istediğiniz yönetmenler? az önce saydıklarımın dışarıya İnan Temelkuran'la niyetlenmek isterim örneğin Nuri Bilge Ceylan'la natürel ancak amaçlamak isterim Yaşasaydı başarılı yönetmen Stanley Kubrick ile çalışmak isterdim * Meslek gereği bulunduğunuz en garip mekan neresiydi ve orada neler oldu? 'Organize İşler' zamanı, ekibin genç tayfası olarak çekimlerden önce gidip Galata Kulesi çevresi ve Tophane'deki bütün ara sokaklarda dolaşmıştık Oranın harbi çocuklarından arkadaşlarımız olmuştu Bize orada kimsenin o kadar bilmediği, Boğaz manzaralı çok hoş bir yer göstermişlerdi 'Beyaz Melek' için gittiğimiz Tuzlu Gölü de, olağanüstü bir yerdi YÖNETMEN İŞİ SEVSİN * Sizce son on yılın en önemli sinema olayı nedir? Daha öncesine gidersek Yılmaz Güney'in 'Yol'u Türkiye için fazla önemlidir diyebilirdim Son on yıl için, yabancı sinemada 'Matrix' devrimdi galiba * İdealinizdeki set ve yönetmen nasıl olmalı? İşini yapmayı fazla seven birisiyim ve herkesin öyle olduğu bir sette de çok verimli çalışılabileceğine inanıyorum Şimdiye kadar Murat Şeker ile 'Plajda'da, Murat Saraçoğlu'yla 'O Çocukları'nda, Yılmaz Erdoğan ile 'Organize İşler'de çalıştım gecce  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt