Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçücük Beden,Kocaman Yürek...

Küçücük Beden,Kocaman Yürek...
0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çocuk demin dokuz yaşına girmiş,evin ilk çocuğu

Hayata olağan çocuklardan daha erken açıyor gözlerini ve bu ona pahalıya mâl oluyor
Ufacık bedeni oldukça kuvvet bir hastalıkla karşılaşıyor ve uzunca bir hastane süreci başlıyor
Aylarca hastanede kalıyor,daha sonra sık kontrollerle devam ediyor ve şükür ancak doktorların mucizediye nitelendireceği şekilde beklenenden fazla daha az bir hasarla büyüyor çocuk

İşitme kaybı yaşıyor ve cihaz kullanması gerekiyor
Aile nasıl anlatacağını bilemezken,çocuk büyük bir olgunlukla kabulleniyor hiç sorun yaşamadan,yaşatmadan

Zaten son derece zeki olan çocuk başarılarına başarı katıyor ve daha eğitim hayatının ilk yıllarına birincileklerle başlıyor

Zeki,olgun,duygusalve son derece alıngan olan bu çocuk ufacık bedeninde nasıl kocaman bir kalp taşıdığını bir kez daha kanıtlıyor herkese

Kendisinden 3 yaş ufak kız kardeşi birgün hastalanıyor,boğaz ve kulak ağrısından durmaksızın ağlıyor

Sebebi kolay bir iltihaplanma olan hastalıkta, etraflarındaki kimseninn göremediğini görebilen çocuğun bakış açısı

iki kardeş arasındaki söylev;

Kız: Fazla ağrıyor kulağım, hekim şurup verdi geçecekmiş ama geçmedi hala

Çocuk: Matem ama üzülüyorum ben

Kız: Lakin hiçbirşey duyamıyorum,konuşulanları anlamıyorum (Ağlamaya devam ediyor)

Çocuk: O vakit ben cihazlarımı sana vereyim geçene değin duyarsın Yas lütfen(( *

858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt