Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kucuğum sende olme....

Kucuğum sende olme....
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aynı sokakta oturuyorduk Her gun başka bir kızla gelirdi eve Herkes onun hakkında farklı şeyler soylerdi Fakat kimse gerceği bilmezdi Kirli sakalları vardı Kahverengi gozlu, kumraldı
Hic kimseyle konuşmaz, sadece gelip gecerdi Bir gun onunla yolda karşılaştık Cok guzel bir yuzu vardı Bana baktı ve gulumsedi Şaşırdım…! Ama yine de onu sevmemeye calıştım Fakat o cok farklıydı Gece boyu lambası yanardı Bazen uyumak yerine onun evini seyrederdim Onu sevmediğim halde onun her şeyi ile ilgilenirdim
Bir gun yine kendimi onu gozetlerken buldum O an anladım ki hep kendimi kandırmışım Ben ona coktan aşık olmuşum bile…
Artık o eve gelmeden uyumaz oldum Herkes onun kotu olduğunu soyleyince onu savunuyordum Gecen gun yine onu yolda gordum Bana goz kırptı Yanımdan gecerken onu cağırdım “Acelem var KUCUĞUM dedi bana Eve gidip saatlerce ağladım Karar verdim Ne olursa olsun ona onu sevdiğimi soyleyecektim Yolunu bekledim Bir gun gelirken onu gordum Peşine duştum Eve girdi Biraz bekleyip kapıyı caldım Kapıyı acıp “Ne var KUCUĞUM? dedi Ne yapacağımı şaşırmıştım Adını bile soyleyemeden “SENİ SEVİYORUM dedim Gulumsedi, cevap vermedi Cok utanmıştım Konuşamadım ve hemen dışarı cıktım Sonra 1 ay boyunca onu gormemek icin sokağa cıkmadım
Bir gun kızlarla evde konuşurken mahalleye bir ambulans geldi Onun evinin onunde durdu Şaşırdık Hemen dışarı fırladım 35 dakika sonra gorevliler onu sedyeyle dışarı cıkardılar Onumden gecerken “ben de seni, KUCUĞUM dedi ve gozlerini yumdu…
Herkes bana bakıyordu Ağlayarak koşmaya başladım Goz yaşlarım durmadan akıyordu Eve geldiğimde annemler ondan bahsediyordu Ailesi yokmuş Kendi gayretleriyle bu yaşa gelmiş, okumuş Sevdiği bir kız varmış Ailesi vermeyince kız evden kacmış Bir hafta sonra kız olmuş Kimi sevdiyse olmuş Cok acı cekmiş İntihar edip hastaneyi aramış Polisler geldiğinde evinin duvarında “KUCUĞUM yazısını bulmuşlar “KUCUĞUM, sen de olme… yazıyormuş…
“KUCUĞUM, SEN DE OLME…

imageskucugumsendeolme5b06a41922265png

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt