Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçüğüm sende ölme....

Küçüğüm sende ölme....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aynı sokakta oturuyorduk Her gün başka bir kızla gelirdi eve Herkes onun hakkında ayrı şeyler söylerdi Ama kimse gerçeği bilmezdi Lekeli sakalları vardı Kahverengi gözlü, kumraldı
Hiç kimseyle konuşmaz, sadece gelip geçerdi Bir gün onunla yolda karşılaştık Fazla güzel bir yüzü vardı Bana baktı ve gülümsedi Şaşırdım…! Fakat gerçi onu sevmemeye çalıştım Lakin o çok farklıydı Gece boyu lambası yanardı Bazen uyumak yerine onun evini seyrederdim Onu sevmediğim halde onun her şeyi ile ilgilenirdim
Bir gün yeniden kendimi onu gözetlerken buldum O lahza anladım oysa hep kendimi kandırmışım Ben ona şimdiden aşık olmuşum bile…
Artık o eve gelmeden uyumaz oldum Cümbür Cemaat onun fena olduğunu söyleyince onu savunuyordum Geçen gün yeniden onu yolda gördüm Bana göz kırptı Yanımdan geçerken onu çağırdım “Acelem var KÜÇÜĞÜM dedi bana Eve gidip saatlerce ağladım Karar verdim Ne olursa olsun ona onu sevdiğimi söyleyecektim Yolunu bekledim Bir gün gelirken onu gördüm Peşine düştüm Eve girdi Biraz bekleyip kapıyı çaldım Kapıyı açıp “Ne var KÜÇÜĞÜM? dedi Ne yapacağımı şaşırmıştım Adını bile söyleyemeden “SENİ SEVİYORUM dedim Gülümsedi, yanıt vermedi Çok utanmıştım Konuşamadım ve hemencecik dışarı çıktım Daha Sonra 1 ay boyunca onu görmemek için sokağa çıkmadım
Bir gün kızlarla evde konuşurken mahalleye bir ambulans geldi Onun evinin önünde durdu Şaşırdık Hemencecik dışarı fırladım 35 dakika sonradan görevliler onu sedyeyle dışarı çıkardılar Önümden geçerken “ben de seni, KÜÇÜĞÜM dedi ve gözlerini yumdu…
Herkes bana bakıyordu Ağlayarak koşmaya başladım Göz yaşlarım aralıksız olarak akıyordu Eve geldiğimde annemler ondan bahsediyordu Ailesi yokmuş Kendi gayretleriyle bu yaşa gelmiş, aydın Sevdiği bir kız varmış Ailesi vermeyince kız evden kaçmış Bir hafta sonradan kız ölmüş Kimi sevdiyse ölmüş Fazla acı çekmiş İntihar edip hastaneyi aramış Polisler geldiğinde evinin duvarında “KÜÇÜĞÜM yazısını bulmuşlar “KÜÇÜĞÜM, sen de ölme… yazıyormuş…
“KÜÇÜĞÜM, SEN DE ÖLME…

*

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt