Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kucuk Ahmet Gafletten Uyan İlahi Sozleri

Kucuk Ahmet Gafletten Uyan İlahi Sozleri
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gafletten Uyan ilahisinin sozleri
Gafletten Uyan Kucuk Ahmet
Kucuk Ahmet Gafletten Uyan sozleri

uyan ey gozlerim gafletten uyan
uyan uykusu cok gozlerim uyan
azrail'in kasti canadır inan

seherde uyanırlar cumle kuşlar
dilli dillerince tespihe baslar
tevhit eyler dağlar taslar ağaclar

semavatin kapularin acarlar
muminlere rahmet suyun sacarlar
seherde kalkana hulle bicerler

bu dunya fanidir sakin aldanma
mağrur olup tacu tahta dayanma
yedi iklim benim deye guvenme

benim, murat kulun, sucumu affet
sucum bagislayub gunahım ref'et
resul'un sancağı dibinde hasret

Similar threads

uyan ey gozlerim gafletten uyan ilahisinin soz ve bestesi 4 Murata ait bir ilahidir 4 Murat bu ilahiyi kacırdığı bir sabah namazı sonrası yazmıştır İlahiyi seslendiren: Erkan Mutlu uyan ey gozlerim gafletten uyan uyan uykusu cok gozlerim uyan azrail'in kasti canadır inan uyan ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
4 Murat'ın Yazdığı Şiir 4 Murat Şiiri Uyan Ey Gozlerim Uyan ey gozlerim gafletten uyan Uyan uykusu cok gozlerim uyan Azrail'in kastı canadır inan, Uyan ey gozlerim gafletten uyan Uyan uykusu cok gozlerim uyan Seherde uyanırlar cumle kuşlar, Dilli dillerince tespihe baslar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Uyan Ey Gozlerim Sozleri III Murat 3 Murat Uyan Ey Gozlerim Şiiri Sozleri UYAN EY GOZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gozlerim gafletten uyan! Uyan uykusu cok gozlerim uyan Azrailin kastı canadır, inan Uyan ey gozlerim gafletten uyan! Uyan uykusu cok gozlerim uyan Seherde uyanırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
ney sesi dinle uyan ey gozlerim ney sesi neyuyan Oldum olası cok etkilemiştir ney sesi beni Dinlerken huzur bulur tum sıkıntıları unuturum Ne dertli, ne icten bir sestir Sizde ney sesi dinlerken huzur deryasında kayboluyorsanız buyrun birlikte dinleyelim Ney Uyan NeyUyan Uyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Gafletten Uyan ilahisinin sözleri Gafletten Uyan Ufak Ahmet Küçük Ahmet Gafletten Uyan sözleri uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu fazla gözlerim uyan azrail'in kasıtlı canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar cümle kuşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt