Kucuk şeyler!
11 Eylul İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında guvenlik gorevlilerinin başı orada
hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;
O sabah
Firma muduru o gun oğlu ana okuluna başladığı icin işe gec kalmış
Birinin o gun ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış
Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı calmamış
Biri kaza yuzunden trafiğe takılmış
Biri otobusunu kacırmış
Biri kıyafetini lekelemiş, ustunu değiştirmek vakit almış
Birinin arabası calışmamış
Biri telefonu cevaplamak icin geri donmuş
Biri cocuğunu hazırlamakta zorlanmış, gec kalmış
Biri taksi bulamamış
Ama en etkileyicisi biri o gun ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı almak icin !!!
Bu gun hayatta olma sebebi olan bantı almak icin
Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansoru kacırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden kucuk şeyler olduğunda, Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini duşunuyorum
Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, cocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, butun trafik
ışıklarına takıldığınızda, huzursuz olmayın, sinirlenmeyin
Allah'ın o an sizi gozetlediğini ve koruduğunu duşunun
Kucucuk tersliklerle belki de Allah'ın sizi o anda koruduğu icin yaşanıyordur ve biz umarım kucuk sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız
11 Eylul İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında guvenlik gorevlilerinin başı orada
hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;
O sabah
Firma muduru o gun oğlu ana okuluna başladığı icin işe gec kalmış
Birinin o gun ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış
Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı calmamış
Biri kaza yuzunden trafiğe takılmış
Biri otobusunu kacırmış
Biri kıyafetini lekelemiş, ustunu değiştirmek vakit almış
Birinin arabası calışmamış
Biri telefonu cevaplamak icin geri donmuş
Biri cocuğunu hazırlamakta zorlanmış, gec kalmış
Biri taksi bulamamış
Ama en etkileyicisi biri o gun ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı almak icin !!!
Bu gun hayatta olma sebebi olan bantı almak icin
Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansoru kacırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden kucuk şeyler olduğunda, Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini duşunuyorum
Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, cocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, butun trafik
ışıklarına takıldığınızda, huzursuz olmayın, sinirlenmeyin
Allah'ın o an sizi gozetlediğini ve koruduğunu duşunun
Kucucuk tersliklerle belki de Allah'ın sizi o anda koruduğu icin yaşanıyordur ve biz umarım kucuk sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız