iltasyazilim
FD Üye
Küçük şeyler!
11 Eylül İkiz Kulelere hücum sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı orada
hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;
O sabahleyin
Firma müdürü o gün oğlu başlıca okuluna başladığı için işe geç kalmış
Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış
Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış
Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış
Biri otobüsünü kaçırmış
Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek süre almış
Birinin arabası çalışmamış
Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş
Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç kalmış
Biri taksi bulamamış
Fakat en etkileyicisi biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,kundura ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı elde etmek için !!!
Bu gün hayatta olma sebebi olan bantı elde etmek için
derhal trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona yanıt vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden ufak şeyler olduğunda, Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum
bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, tüm trafik
ışıklarına takıldığınızda, sıkıntılı olmayın, sinirlenmeyin
Allah'ın o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün
Küçüçük tersliklerle belki de Allah'ın sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve biz umarım minik sıkıntılı anlarda bunun mümkün nedenlerini hatırlarız *
11 Eylül İkiz Kulelere hücum sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı orada
hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;
O sabahleyin
Firma müdürü o gün oğlu başlıca okuluna başladığı için işe geç kalmış
Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış
Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış
Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış
Biri otobüsünü kaçırmış
Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek süre almış
Birinin arabası çalışmamış
Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş
Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç kalmış
Biri taksi bulamamış
Fakat en etkileyicisi biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,kundura ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı elde etmek için !!!
Bu gün hayatta olma sebebi olan bantı elde etmek için
derhal trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona yanıt vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden ufak şeyler olduğunda, Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum
bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, tüm trafik
ışıklarına takıldığınızda, sıkıntılı olmayın, sinirlenmeyin
Allah'ın o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün
Küçüçük tersliklerle belki de Allah'ın sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve biz umarım minik sıkıntılı anlarda bunun mümkün nedenlerini hatırlarız *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.