Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kucuk bi sınavdan gectim galiba

kucuk bi sınavdan gectim galiba
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kardeslerim oncelikle sunu soylemek isterim ALLAH'a hamd olsun dini butun bir muslumanım yasadıgım olayda en kucuk bir yalan yoktur yemin ederim
2 hafta once vize sınavlarım icin arkadasımdan fotokipi cektirmek uzere nnotları aldımkırtasiyecegiye dogru gidiyordumyolda liseden aramazda sadece slm olan bir kız arkadasımı gordum bana dogru geliodubu kız,bildiginiz gibi her okulun populer kızları olur, oyle bi kızdı iste cok da guzel massallahı var kıza nedense selam atmadım yere bakarak gectim yanındanneyse ben kırtasiyeciye gectim verdim notlarıfotokopileri bekliyorumgozume esmaul husna(insallah yanlıs yazmadım) ilistisu uzerinde ALLAH yada sureler yazan toblolardandedim ne zamandır almak istiyordum fırsatım varken alayımsoyledim adama indirdin verdi hemen esmaul husnaya bakıyorum ben ortasında ALLAH yazıyor,arkasında ALLAH 99 ismi var kucuk kucukneyse bakarken demin yolda gordugum kız yanıma geldi durduben kıza bakmadım yine ama o oldugunu biliyorum 1 mt var aramızdafotokopici gencle konustumu konusmadımı bilmiyorum (ben husnaya bakıyorum) ama o lisedeki arkadasım oldugundan eminimicimden kıza bakmak geciyor seytan surekli vesvese veriyor bana kendi kendime bakmıyacam dedimarkamı dondum dukkanın kapısından dısarı dogru bakıyorum(bu sırada yemin ederim ki fotokici ile o kız arkamda idi) 2 3 sn dısarı baktıktan sonra arkamı bi dondumbirde baktımki o kız yokacaba dedim dukkanın icinde bi kapı var ora mı gecti orada bi goz geezdirdim ordada yok zaten 2 sn de tezgahı dolanıp oraya yetisemezdifotokopici cocuga da sormadım burda bi kız vardı nere gitti diye, yanlıs anlamasından korktumsonradan bizim okulda cemeattan arklara soyledim olayı muhakkak cindir dedilerelindekini bırakıp harama bakmanı istemis dedilerolayın sokunu hala yasıyorumcok sukurki bakmadım harama bunun mutlulugu var icimde

858,497Konular
982,528Mesajlar
30,263Kullanıcılar
Boran65Son üye
Üst Alt