Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Küçük Gelişmeler.. :D

Küçük Gelişmeler.. :D
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar, sınıfımda bi kızdan hoşlanıyorum kız benim esprilerime ara sıra gülüyor Arkasında bugün sınıfta bi arkadaşımla tartıştılar arkadaşımda kulagıma onun çok gıcık bi kız oldugunu söyledi (arkadaşım benim onu sevdigimi bilmiyor) ders boştu takılıyorduk sonra kızda sanırım kendi hakkında bişey dedigini anladı ve bana şöyle dedi İsmim Alper Alper misin nesin, benim hakkımda bişey söyledi demi dedi Kızla daha evvelden muhattabımız yoktu , Neyse falan filan işte Ben kızla bi kaç gün önce diyalog koymak istemiştim (kurmaya cesaret edemedim) aklımda neler söylücegimi düşünüyodum ve başlarken şöyle diyecektim İsmin miray mıydı diye Benim diyecegimle onun Alper misin nesin'i bağlantılı degil mi sizce onunkisi yalnızca benim diyecegimin kabacası Neyse kız sizce benden hoşlanıyormudur Açılmayı düşünüyorum lakin reddedilmekten çok korkuyorum Sonuçta aynı sınıftayız ve sürekli gözgöze gelicez Bence ilginç olur ve çok rahatsız olurum Evet sizce?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Ben okuldan çok aşık olduğum bi kızla çıkmaya başladım 1 hafta önce O da bana aynı derecede çok aşıkmış Zaten çıkma teklifi ederken onunda bana bu dek aşık olduğunu anladım Neyse biz böyle çıkmaya başladık Lakin o kız ast başka bir sınıftan olduğu için öyle konuşamıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaslar hepinize merhabalar sizlere bişey anlatıcam önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım doğrusu fazla kafam karmakarışık özet olarak anlatayım ben konuyu biz 3 katlı bi ewde oturuyoruz bundan 45 ay önce alt katımıza yeni kiracılar geldi kısa sürede çok arkadaş canlısı olduk yedigimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaslar ben bizim mah bi kızdan hoşlanıyorum dun başıma bi olay geldi ben dun akşam o kızn evinin onunden gecrken baktım kız bi kankisi ve iki kücük kızla kendi apartmanlarında oturuolar mah de gürültüsüz oluyo gece neyse ben gecerken arkamdan bana söz attılar birisi benim için çok yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba arkadaşlar Benim sınıfımda çok lakin çok sevdiğim bi kız var Ben dierleri gibi yalnızca kesişmiyorum Her tenefüs konuşuyoruz Birbirimizin gözlerine 23 dakka bakıyoruz En sevdiğim anlarda bu oluyo pek güzel ve iyi bi kızki anlatamam Zaten onun herzaman gülen gözlerine ve dudaklarına aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
ben 17 yaşındayım lise 3 e gidiyordum bu sene herşey geçen sene 10sınıfa geçince başladı ben sosyopat biriyim ve derslerim iyidir kızlarla konuşamam milletin benim hakkımda ne düşündüğünü fazla önemserim neyse ben sınıfta ruh gibiyim sadece bana soru sorulunca cvp veriyorum ama erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt