Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçük İbo'dan yıllar sonra tepki çeken sözler! 'Beni yok etmeye çalışıyorlar'

Küçük İbo'dan yıllar sonra tepki çeken sözler! 'Beni yok etmeye çalışıyorlar'
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kucuk_ibodan_yillar_sonra_tepki_ceken_sozler_beni_yok_etmeye_calisiyorlar_1640593322_8867.jpg

90'lı yılların parlayan yıldızın Küçük İbo, hakkında çıkan vefat haberlerine isyan etti.

12 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye çıkmasıyla şöhret basamaklarını süratli bir biçimde çıkan Küçük İbo, meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

"BENİ YOK ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

90'lı yıllarda gerisi gerisine albümler ve kendi ismini taşıyan diziyle Türkiye çapında ün kazanan Küçük İbo, hakkında çıkan "öldü" haberlerine isyan ederek "Araştırmadan hangi akla hizmet bu türlü haberler yapıyorlar bilmiyorum. Beni yok etmeye çalışıyorlar. Geçtiğimiz hafta tekrar bu türlü bir haber çıkmış internette. Saatler içerisinde tahminen de 100 kişi aradı. Aramayan beşerler aradı şaşırdım. Sonradan öğrendim 'öldü' diye haber yapmışlar. Arasınlar 'öldün mü?' diye sorsunlar. Neyse Allah'a şükürler olsun ömrümüz uzadı." açıklamalarında bulundu.

Similar threads

90'lı yılların parlayan yıldızın Küçük İbo, hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan etti. 12 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye çıkmasıyla şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde çıkan Küçük İbo, meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyenleri anlattı. "BENİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
İbo Show ile birlikte ülkede tanınan oryantal Didem Kınalı, dans şovları ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Henüz 10 yaşındayken sahneyle tanışan Oryantal Didem Kınalı bilinmeyenlerini anlattı. Çocuk yaşta başladığı meslekte, yaşadığı nasıl zorluklarla mücadele ettiğini anlatan Kınalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
90'larda tekno müziği halka kavuşturan ünlü isim Tuğçe San, 98'de müziği bırakarak Amerika'ya yerleşmişti. Amerika'da nasıl bir hayat sürdüğünü, müziği neden bıraktığını açıkladı. Tuğçe San, 1996 yılında Türkiye’de tekno müziğin ana akımda yer almasını sağlayacak kendi adını taşıyan ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Oğlu Pars'ı kanser sebebiyle kaybeden manken Ebru Şallı, aylar sonra katıldığı bir televizyon yanınında tüm hislerini ve oğlu hakkında bilinmeyenleri anlattı. Şallı bu yayınla ilk kez, tüm duygu ve hislerini seyirciyle paylaşmış oldu. Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş ile beraber A Para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Tarık Buğra Minik Ağa Kitap Özeti KİTABIN NORMAL : UFAK AĞA KİTABIN YAZARI : TARIK BUĞRA YAYIN EVİ VE ADRESİ : VARLIK YAYINEVİ BASIM YILI : 1973 1) KİTABIN KONUSU : Birinci Dünya Savaşı ile birlikte Osmanlı Devleti eski gücünü,heybetini kaybetmeye başlamış,isyanlar ve işgallerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt