Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kucuk İskenderin Soylediği Sozler

Kucuk İskenderin Soylediği Sozler
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kucuk İskender Kitap Sozleri

Kucuk İskender Sozleri 2019

Gidiyorsun işte! Bir kenti terkediyorsun Belki de sonsuza kadar Sonsuzluk neyse, ne halta yararsa, sonsuza kadar kadar terkediyorsun belki de Kaybolan farlara, stop lambalarına şoyle seslenmek geliyor icimden:
'Ben bir silahım! Ama hicbir silah yaralamaz insanı, bir başka insan olmadan!'

Son kullanma tarihime bakmadan alır beni koynuna sevgilim Midesini bozarım! Ama kimbilir, belki de şah damarlarımın ustundeki iki dikiş izidir butun gorup gorebileceğim

Hayat, carcur edilsin diye avucuna sayılmış harclık değildir Hayat ile gazoz alınmaz Hayat, birahanelerde bahşiş olarak bırakılamaz Hayat, yalnızca martta dama cıkmaz Hayat kıca kına yakmaz

Bir sırrı tutar gibi tut ellerimi, bir sırrı ağzından kacırır gibi soyle beni sevdiğini

Kalbim; altta huznun uyuduğu, ustte umudun sabahladığı bir ranza gibi surekli gıcırdıyor birinin koynunda

Kalbim kırık Dikkat et elini kesmesin!

Beni anlayacağın gunler gelecek
Beni de goreceksin!
Benimle tamamlanacak bir şeye benziyorsun cunku
Korkma lutfen, bir nedeni yok
Yalnızca optum

Hic, bir duğme olmak istedin mi şu hayatta doğru soyle,
Ben istedim işte
Sırf iliklesinler diye seni bana

Seni birkac saniye duşunursem;
Sessem, sersem bir heceysem eğer,
Seni bir kelime edersem diye korktum
Seni kotu bir cumlede kullanırsam
Adını soylerken takılırsam, yanlış telaffuz edersem,
Boyle bir gunah işlersem, tanrı affeder diye korktum

Kim bilir
Belki yaralarımıza uflerken oğrendik ıslık calmayı

Aşkın ayrılıkla akraba olduğunu yeni oğrendim, bu ilişkiden doğan ozurlu bir cocuk yalnızlık

‎''Hayatımıza kadınlar giriyor,erkekler giriyor, bir tur umumi helayız icimize sıcıp gidiyorlar Hatıralarımız yuzunden pis kokuyoruz !''

‎''Bizim senle hukukumuz var, avukatımız var, sucumuz var Bizim senle bir omru paylaşmaya andımız, bu andı ciğneyip ic yuzumuzu ifşa eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın luksu, bu lukse sığan başonde boş boş oturuşlarımız var Konuşamayışlarımız, hicbir şeyi acıklayamayışlarımız, kacıp gitmeyi erdem sayışlarımız var''

Hayat,kurtlanmış arınmalarla onarılır; ancak, bileklerdeki kesikler icin dikiş ipliği yerine sevdiğinizin bir sac teli lazımdır

Aşk, deplasmanda defans ağırlıklı oynar

Sensizim Korkuyorum Tuvalete kacıp ağlayacağım yaşımdan başımdan utanmadan Ama sifon kutusunda gizlenen bir su perisinden korkuyorum

duzden de okusan tersten de okusan
hayat değişmeyecek besbelli!

hepimizin bir asistanı var sonunda vurduğumuz,
aşk ile cekememezlik arasında hep ihtiyac duyduğumuz

Oysa birbirimize aynı mezara gomulmuş iki ceset nedenli yakın ve onlara nedenli mecbur olsak bile
Ağlama!
Ne yazık, elele tutuşamaz ki yanyana yatan oluler
ve tutuşmaz ki alevi ayrılığın!!!

Bir oğlum olmuş gecenin en kibar saatlerindeAğlıyorsam bu bir geri sayımdır acımın şakaklarında ! Kimselere emanet edemem ki artık asıl cinnetimi

Korkma ! Ağzına bırakacağım son nefesini !

Bir şehirden başka bir şehire giderken hep seni duşundum
Bir yuzden bir diğer yuze cevirirken bakışlarımı , arada senin kırık,huzursuz gulumseyişin
Cocukken anneme değil sana sarılmışım bilmeden Senin goğuslerinmiş onlar nerden bileceğimYatağımdaki beyaz ayı Senmişsin o da ! Karanlıktan korkmayışım,yaramazlıklarım, o da !!

Hapşurduğunda cok yaşadeyivermiştimBurnunu silip dondu, kırmızı gozlerle, ona cok yakışan bir yanıt verdi: Başbaşa

Bu gece gitmeyeceksin değil mi? gitmek, hesap takmaktır! Ben butun bedelleri kredi kartıyla odeyen bir neslin cocuğuyum Seni yalnız bırakmak icin kac paraysa oderim

Bilirsin beceremem yasamayı
Bir damla su olsam, gider rakıya damlarım

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt