Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Küçük Kadınlar Elif- (Ekin Türkmen)

Küçük Kadınlar Elif- (Ekin Türkmen)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Minik Kadınlar Dizisi Elif (Ekin Türkmen)

Ekin Türkmen (Elif)küçük kadınlar dizisindeki sempatik ablayı oynuyor Küçük kadınlar filminin 40 bölümünde tecavüz sahnesiyle adeta ününe ün kattı ekin türkmen, yansitilan açık sahnelere ise oyuncukta kurallarım yoktur dedi ekin türkmenin hayatini taniyalim

Doğumu
1984 Ankara
Eğitimi
Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü
Diğer
Reklam deneyimi var, modellik yapıyor, dans ediyor, buz pateni yapıyor Best Model yarışmasına katıldı
Yayınlandığı dönemde büyük beğeni kazanan ‘Ekmek Teknesi ’ adlı dizi ile oyunculuğa ‘merhaba ’ diyen ve ardındaki sinema ve filmleri ile oyunculuktaki iddiasını sürdüren Ekin Türkmen, eğitimini de bu alanda sürdürüyor
Ekmek Teknesi ’nde Songül, Acı Yaşam ’ta Arzu ve Keloğlan Kara Prens ’e Karşısında filminde Külkedisi olarak çıktı karşımıza… Şimdilerde romantik filmleri ile televizyonlarda doruk gösteriyor… Yeni neslin öne meydana çıkan başarılı oyuncularından Ekin Türkmen ’i yakından tanıyalım…
Ekin Türkmen ’i birazcık tanıyabilir miyiz?

1984 İzmir doğumluyum, 3 yıldır İstanbul ’da yaşıyorum Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü 3 sınıfta okuyorum Çocuktum buraya geldiğimde, Osman Imtihan; “Bir dizi yapıyoruz, adı ‘Ekmek Teknesi ’, oynar mısın? dedi Bitmiş dedim, topladım her şeyimi geldim buraya… Alt ama bu kadar basit olmadı Ailem, gerçi alışkındır serbest kız Ekin ’e ama, “Bu kadarı fazla dediler Bir görüşme yapıldı Biz iki kardeşiz, üstelik kız kardeşim var Babam ve annem, bizi kararlarımızda özgürlük bırakır lakin olumlu, negatif neler yaşayacağımızı da uzun uzun anlatırlar Onaylamasalar da yanımızdadırlar ve mecburen buraya gelmeme destek oldular Hala telefonda ağlar babam ‘gelmiyor musun? ’ diye

Osman Imtihan ’la nasıl tanıştınız?
İzmir ’li modacı Ertan Kayıtken çok sevdiğim özel insanlardan birisidir Beni fazla beğenirdi ve bir ışığım olduğuna inanırdı, onun aracılığı ile oldu *

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt