Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kucuk Kadınlar - Elveda Cocukluğum

Kucuk Kadınlar - Elveda Cocukluğum
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hayat oyununda, yalnız yapayalnız
Kayıp guluşunu arar bir kucuk kız
Aclıarla buyur, kucucuk yurekler
Elveda cocokluğum, elveda ey duşler

Vurdukca yureğim, sursede umitler
Donmez cocukluğum,
Elveda ey duşler

Similar threads

imageskucukkadinlarelvedaeydusler5adaf2da0224c Hayat oyununda, yalnız yapayalnız Kayıp guluşunu arar bir kucuk kız Aclıarla buyur, kucucuk yurekler Elveda cocokluğum, elveda ey duşler imageskucukkadinlarelvedaeydusler5adaf2db12889 Vurdukca yureğim, sursede umitler Donmez cocukluğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kucuk Kadınlar Kalbin Ağlasada gulumse inadına super bir şarkıimageskucukkadinlarkalbinaglasada5adb0afddd171gifSiz sevgili dostlarımla paylaşmak istedim KALBİN AĞLASADA GULUMSE İNADINA Kalbin ağlasada gulumse inadına Duşler takıp saclarına yuru umutlara Duşler takıp saclarına yuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Mektup Sevgiliye Sevgiliye Ayrılık Mektubları Ayrılık Mektubu Sevgiliye Son konuşmalar Deli gibi aşıksınızdır ama suregelen kavgalar İcinden nolur ayrılmayalım,beni bırakma diyerek cığlık cığlığa ağlamalar ama mesajlarında soguk sert tavırlarVe belli etmezsiniz o anlarda o lanet olası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kucuk Kadınlar Anne şarkısı Ben ne zaman buyudum anne kucuk kadınlar Ben ne zaman buyudum anne niran unsal imageskucukkadinlarannesarkisi5adae41b8ea1a Bir acı denizinde kayboldu umutlarım Ağlarım dalgalardan gorunmez gozyaşlarım Bir boşluğa asılmış kanayan fotoğrafın Gecelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt