iltasyazilim
FD Üye
mrb benim 7 aydır çıktığım bi kız var ve onu gerçekte seviyorum ve sevildiğimide hissediyorum ancak cıkmaya başladığımız haftadan beri kavgamız sürüyor ufakta olsa artık ben çok sıkıldım ufak şeyleri bile dert edip büyütüp birbirimize hakaretler ediyruz ama ne süre küçük bi ayrılık yaşasak her zaman kendi kendime bu sefer üzmücem diye ant ediyorum lakin 2 güne bir sinirden ölecek noktaya geliyorum kendime hasar vermeye başladım bundan böyletek yanlı bi tartışma katiyen olmadığı gibi tek yanlı bi barıştırma isteğide olmuyor zaman zaman birbirimizi alttan alıyoruz fakat çoğunlukla sevgilim ve ben sıradan dostluk ilişkilerindede hırçın saldırgan olduğumuzdan kaynaklanabileceğini düşünüyorumfikir veya çözüm arıyorum
ve keza eklemek istediklerimde kız saatlerce atmayınca ben bişey demiym ama ben 10 dk geç msj atsam tepeme çıkıyor ve hiç normal bi kız arkadaşım kalmadı etrafımda kıskançlığından
ve keza eklemek istediklerimde kız saatlerce atmayınca ben bişey demiym ama ben 10 dk geç msj atsam tepeme çıkıyor ve hiç normal bi kız arkadaşım kalmadı etrafımda kıskançlığından