Küçük Sırlar'ın Çetin'i Burak Özçivit Röportajı burak özçivit görüşme burak özçivit görüşme 2011 ufak sırlar röportajları 2011 merve boluğur Genç kızların yeni gözdesi Küçük Sırlar dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit'i daha yakından tanımak isteyenler içinBurak Özçivit röportajıkucuksirlarincetiniburakozcivitroportaji5c57eb4203e24gifalt :tik: :tik: :tik: 1549265725 1549265725 kucuksirlarincetiniburakozcivitroportaji5c57eb4207ae5kucuksirlarincetiniburakozcivitroportaji5c57eb4207ae5kucuksirlarincetiniburakozcivitroportaji5c57eb4207ae5 Televizyonun yeni yıldızı Burak Özçivit iş ve özel hayatıyla ilgili soruları cevapladı “Ufak Sırlar dizisinde Çetin’i canlandırmaya başladığından beri Türk sinemasının yeni jön adayları arasında gösterilen Burak Özçivit, InStyle dergisi için keza modellik yaptı keza de iş ve özel hayatına dair soruları yanıtladı Sizin bir olağan otomobil tutkunu olduğunuzu söyleyebilir miyiz? Evet, çünkü onların bir ruhu olduğuna inanıyorum Benim 72 Camaro’ya aleyhinde bir tutkum vardı, onu da topladım zaten Bir garajım var, bana kalan vakitlerimde orada stres atıyorum Çevrenizde, bu tutkunuzu paylaşabileceğiniz birileri var mı? Kız arkadaşım (Survivor’dan Başak Özer) arabaları seviyor, bu benim için büyük bir fazla Çünkü bilirsiniz, çoğunlukla kızlar böyle şeylerle ilgilenmez öyle SAÇMALAMAYA BAŞLAYINCA AŞIK OLDUĞUMU ANLARIM “Minik Sırlarda diğer setlerden farklı olan şey nedir? Çoğu şey yaptıktan sonradan bir araya gelmiş insanlarla olmaya kalkınca, herkesin ayrı ayrı egoları çıkabiliyor ortaya “Minik Sırlar başlamadan önce tüm oyuncu arkadaşlarla oyunculuk eğitimi aldık Oyuncu koçumuz Yıldırım Urağ, bana “Gel bakalım önce senin şu egonu bir yenelim dedi “Egom yok dediğimde “Bak bunu söylerken bile egon var dedi Birkaç alıştırma yaptık, her şey değişti Üç ay daha sonra herkes birbiriyle ilgili her şeyi biliyordu Kimseden saklayacağın bir şeyin olmayınca, egon da değil oluyor Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız? Saçmaladığım süre anlıyorum Birileri bana bir şeyler anlatır ama ben duymam Hayaller kuruyorumdur o anda Şu anki ilişkimde de hâlâ süren bir ruh hali bu, çünkü ona aşığım Aşkı nasıl yaşarsınız? Çok tutkulu yaşarım, çünkü nadir yer alan bir şey aşk Etrafımdakilere rahatlıkla “Kusura bakmayın, bir süreliğine servis dışıyım diyebilirim Aşk hoş fakat tabii o insanla anlaşabilmek en önemlisi Kıskançlık en sabır edemediğim şeydir Benim işim gereği var olan alaka olur ya bir bayan için kolay olmayabilir ama bu işlem yaşanırken onun halden anlayan olması fazla kayda değer Sevgilim bu anlamda çok anlayışlı Başak Özer’le tanışmadan önce “Survivorı izliyor muydunuz? İkiüç kere denk gelmiştim, Başak’ı biliyordum oradan Yalnızca bu dek aç kaldıklarına, orada yaşananlara inanmıyordum başlarda Lakin tümü doğruymuş Sanırım yarışmadan önce sevgili olsaydık, “Survivora göndermezdim Başak’ı, kıyamazdım (Gülüyor) Asuman Krause: HOŞ OYNUYOR KERATA Mankenlik dönemlerimizden tanışıyoruz Yakışıklılığı bir kenara, yer aldığı projelere bakınca fazla da akıllı biri olduğunu düşünüyorum Hoş oynuyor kerata Benim için vaktiyle minik ve yakışıklıydı, şu anda yalnızca yakışıklı Istek Yılmaz: ŞÖHRET ONU DEĞİŞTİRMEDİ “Zoraki Kocada birlikte rol almıştık Bu piyasada olmasına karşın karakterinden ödün vermedi Şan onu hiç değiştirmedi, hâlâ benzer samimiyeti görüyorum onda