Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küçükçekmece'de insanlık dramı

Küçükçekmece'de insanlık dramı
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Küçükçekmece'de insanlık dramı 10 civarında göçmen bezginlik şekilde bulundu 50 civarında göçmen bölgeden toplanarak gözetim altına alınırken polis bölgeye dağılan göçmenleri arıyor Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece'de yabancı uyruklu kişilere ait olduğu ifade edilen 13 cesedin bulunmasına ilişkin, ''Maalesef burada bir insanlık dramı var'' dedi Yeniay, durum uygun incelemelerde bulunduktan daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Maalesef burada bir insanlık dramı var Sabahleyin saat 0430 sıralarında Van'dan çıktığı ifade edilen yaklaşık 140 civarında göçmeni taşıyan bir TIR'ın bölgemize gelip 13 ölü göçmen ile diğerlerini bırakarak kaçtıkları noktasında veri var'' diye konuştu Sabahtan saat 0730 civarında olayı öğrenen güvenlik güçleri ve savcılığın durum yerine intikal ettiğini dile getiren Yeniay, şunları söyledi: ''Geldiklerinde 13 göçmenin öldüğünü saptama etmişler Takriben 10 civarında göçmenin de bezginlik ve bitkin oldukları görülmüş Bunların çevre hastanelere sevk işlemleri bitmiş durumda 50 civarında göçmen bölgeden toplanarak gözetim altına alındı Bir öyle göçmenin de havadan ve karadan aramalarla toplanmasına çalışılıyor'' Ölen kişilerin cinsiyet ve yaşlarıyla ilgili bilgisinin bulunmadığını bildiren Yeniay, ''13 göçmenin insanlık dramı neticesinde hayatlarını kaybettiğini biliyorum'' dedi Göçmenlerin çoğunluğunun Pakistan ve Burma vatandaşı olduğunu bildiğini de anlatan Yeniay, ölümlerin havasızlıktan kaynaklandığını söyledi sırası gelmişken cesetler, Adli Tıp Kurumuna ait araçlara konulurken, göçmenlerin eşyası üzerinde alıştırma yapılıyor haber7com  

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt