Kücükken bu dualari mi ediyorduk biz? *Allaam lütfen annem ölmesin, babam ölmesin, amcam ölmesin, binnur teyzemle murat dayım ölmesin çok uzun bi zaman ölmesinler fakat ananem 35 sene ölmesin eüzübineşeytanirracim bisminnahirrahmanirrahim yok ananem hiç ölmesin ondan önce ben ölebilirim, böylece olsun amin *Allaaaamm lüften babamın getirdiği oyuncak bebeği canlandır, onunla dost olmama müsade ver, eğer onu yeniden can vermek istemezsen barbi bebeğimi canlandırabilirsin, onunlada konuşabilirim buakşamlık isteğim şimcilik bu dek yarın görüşürüz allaaamamin *Allaam n'olur büyüyünce antony'le (şeker kız candy'nin anthony'si) evleneyim *Allahım noolur ama noolur okul servisine yazıliymnoooolur allahım duyguyla benzer serviste okula gidiyimnooolur fakat nooolur allahım duygu beni sevsin *Allam nolur annem tenceredeki yemegi köpege verdigimi anlamasınköpeem korayı ısırsın nolur allam cunku biliyorsun o daima benım sacimi cekiyor * lutfen yarin mektep tatil olsun, olmazsa bile ogretmen beni tahtaya kaldirmasin hasta olayim örneğin atesim ciksin bir de allahim lutfen annem perdenin ucunu yaktigimi farketmesin *Allaam bana kücük,siyah,kurtcoban kirmasi tombik bi köpek verama bu sefer fakat bitli olmasin güzel koku gibi de koksunha bi de disi olmasin soora annem bu dogurur diye gönderiyoo değin akilli olmasa da olur,ben onu egitirimsagol allaam yarebbim *Allah'ım sen beni biliyosun istediklerim olsun, istemediklerim olmasın bundan başka iyi halk hiç üzülmesin, kötüleri de bildiğin gibi yap amin *Allahim lutfen babama kirmizi mercedes ver yarabbim(babanin o donem hayran oldugu model) Allahim lutfen aslihan beni sevsin (cocukluk aski) *Allahım 12 yaşından önce intihar etsem, cennete gitsem amin *geçmişte; Alahım kırmızı rugan ayakkabıları bayramda bana alsınlar, üzerine de kırmızı hani şu siyah ponponlu olan mantoyu da, yaz gelince üç tekerlekli bisikleti de, bol bol dondurma yiyim boğazım ağrımasın annem bana dondurmayı yasaklamasın amin günümüzde; Allahım babam laf verdiği bluetooth'lu cebi alsın, annaem barbi evini, babanem barbi arabasını, halam istediim nike saati, dayım istediğim cdyi, nolur allahım noooolur, bi de haftalığıma zam istiyorum amin esasforumcom