Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

küfür etmemek için dua yardım

küfür etmemek için dua yardım
0
240

Similar threads

Kabeyi Görür Görmez Okunacak Dua Nedir Kabeyi Görür Görmez hangi dua okunur Allâhümme zid hâzel beyte teşriyfen ve taÅZıymen ve tekriymen ve mehâbeten ve zid men şerrefehü ve kerremehü mimmen Haccehü eviÅtemerahü teşriyfen ve tekriymen ve taÅZıymen ve birrâ* allâhümme entes selâmü ve minkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Filistinlinin gözyaşları içinde yaptığı dua her şeyi apaçık ortaya koyuyor Ey sözü hak olan Allah’ımız! Sen ki, “bana dua edin duanızı kabul edeyim diye buyurdun, Ey Rabbimiz, sana dua ediyoruz ve senden diliyoruz, Ey Rabbimiz, sana dua ediyoruz ve senden diliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Yemekten sonra edilen dua Yemekten sonra nasıl dua edilir Yemekten daha sonra hangi dualar edilir Yemekten sonra nasıl dua edilir Yemeğe başlarken besmele çekmek yani Bismillahirrahmanirrahim aramak ve sonunda Elhamdülillah seslenmek sünnettir (Hindiyye) Hadisi şeriflerde buyuruldu ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Resulü Ekremin (sas) okudugu dua sabahleyin duası İbn Abbas (ra) şöyle buyuruyor : ''Allahım ! gönlümü sana bağlayacak , darmadagın halimi bir araya toplayacak , dagınık ve parcalanmış işlerimi birbirine yaklaştıracak kötü itiyat ve fitneden beni koruyacak , dilimi ıslah edecek, batınımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Peygamberimizin En Çok Okuduğu Dualar Nefisten Allah'a Sığınma Duası Allahümme la tetrükni ila nefsi, tarfete aynin(Allah'ım göz açıp yumuncaya kadar beni nefsimin isteğine terketme) Çok sık tekrarlayacağımız bir dua Allahümme euzü bike min fitneti'lmahya vel memat(Allah'ım hayatın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
399
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt