Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Küfürden kurtulmak için dua

Küfürden kurtulmak için dua
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Küfürden kurtulma duası,Küfürden kurtulmak için okunan dua

Küfürden kurtulmak için duâ

Erkek ya da kadın olsun, her Müslümanın, her sözünde, her işinde, Allahü teâlânın emrlerine, yanî farzlara ve yasaklanmış ettiklerine yanî harâmlara uyması lâzımdır Bir farzın yapılmasına, bir harâmdan sakınmağa ehemmiyyet vermiyenin îmânı gider, kâfir Allahın düşmanı olur Kâfir olarak ölen kimse, kabirde azâb çeker Âhıretde Cehenneme gider Cehennemde sonsuz yanar Affetme edilmesine, Cehennemden çıkmasına imkân ve ihtimâl yoktur

Kâfir almak çok kolaydır Her sözde, her işde kâfir olmak ihtimâli çokdur Küfrden kurtulmak da çok kolaydır Küfrün sebebi bilinmese dahî, hergün bir kerre, “Yâ Rabbî! Kasıtlı Olarak veyâ bilmiyerek küfre sebeb olan bir laf söyledim veyâ bir iş yapdım ise, nâdim oldum, pişmân oldum Beni af et diyerek tevbe etse, Allahü teâlâya yalvarsa, belirli afv olur Cehenneme gitmekden kurtulur

Cehennemde ebedi yanmamak için, hergün emin tevbe etmelidir Bu tevbeden dahâ mühim bir vazîfe yokdur Tekrâr bildirelim fakat, kul hakkı bulunan günahlara tevbe ederken, bu hakları ödemek ve terk edilmiş namazlar için tevbe ederken, bunları kazâ etmek lâzımdır
netten özel baskı *

Similar threads

Küfürden uzaktan durmak için okunacak dua Erkek olsun, kadın olsun, her Müslümanın, her sözünde, her işinde, Allahü teâlânın emrlerine, ya ’nî farzlara ve yasaklanmış etdiklerine ya ’nî harâmlara uyması lâzımdır Bir farzın yapılmasına, bir harâmdan sakınmağa ehemmiyyet vermiyenin îmânı gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Kufurden kurtulma duası,Kufurden kurtulmak icin okunan dua Kufurden kurtulmak icin dua Erkek veya kadın olsun, her Muslumanın, her sozunde, her işinde, Allahu tealanın emrlerine, yani farzlara ve yasak ettiklerine yani haramlara uyması lazımdır Bir farzın yapılmasına, bir haramdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Aşağıdaki Yazı İmamı Rabbani Hazretlerinin 2Cild 67 Mektubunun bir kısmı olup bir miktar kısaltılarak aşağıya kopyalanmıştır: Islâmın birinci sartı, Allahü teâlâya ve Peygamberine “sallallahü aleyhi ve sellem îmândır Yanî onları sevmek ve sözlerini begenip, kabûl etmekdir Itikâdı düzeltdikden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kufurden uzak durmak icin okunacak dua Erkek olsun, kadın olsun, her Muslumanın, her sozunde, her işinde, Allahu tealanın emrlerine, ya ’ni farzlara ve yasak etdiklerine ya ’ni haramlara uyması lazımdır Bir farzın yapılmasına, bir haramdan sakınmağa ehemmiyyet vermiyenin imanı gider, kafir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Sual: Günah işlemek ve işlemeye devam etmek insanın imansız ölmesine sebep olmaz mı? CEVAP Büyük günahları işlemek ve devam etmek insanı küfre sürükleyip, imansız ölmesine sebep olabilir Sual: Büyük günahlar nelerdir? CEVAP Büyük günahlardan bazıları şunlardır: 1 Bid'at sahibi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt