Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kufurden uzak durmak icin okunacak dua

0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Erkek olsun, kadın olsun, her Muslumanın, her sozunde, her işinde, Allahu tealanın emrlerine, ya ’ni farzlara ve yasak etdiklerine ya ’ni haramlara uyması lazımdır Bir farzın yapılmasına, bir haramdan sakınmağa ehemmiyyet vermiyenin imanı gider, kafir Allahın duşmanı olur Kafir olarak olen kimse, kabrde azab ceker Ahıretde Cehenneme gider Cehennemde sonsuz yanar Afv edilmesine, Cehennemden cıkmasına imkan ve ihtimal yokdur Kafir olmak cok kolaydır Her sozde, her işde kafir olmak ihtimali cokdur

Kufrden kurtulmak da cok kolaydır Kufrun sebebi bilinmese dahi, hergun bir kerre, (Ya Rabbi! Bilerek veya bilmiyerek kufre sebeb olan bir soz soyledim veya bir iş yapdım ise, nadim oldum, pişman oldum Beni afv et) diyerek tevbe etse, Allahu tealaya yalvarsa, muhakkak afv olur Cehenneme gitmekden kurtulur Cehennemde sonsuz yanmamak icin, hergun muhakkak tevbe etmelidir Bu tevbeden daha muhim bir vazife yokdur Tekrar bildirelim ki, kul hakkı bulunan gunahlara tevbe ederken, bu hakları odemek ve terk edilmiş nemazlar icin tevbe ederken, bunları kaza etmek lazımdır

İmanımızın yenilenmesi ve muhafazası, gunahlarımızın affı, yakınlarınızın, buyuklerimizin, sevdiklerimizin af ve magfireti icin bu duayı devamlı okumalıyız

858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt