Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri

Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri
0
80

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-9eb3ec7850a7f85a1ad0153b6f83c3da40b444ef.jpg

Bakalım timeline'ın mizahiçeleri bir hafta boyunca neler yapmış?

1. Başlıyoruz!

twitter.com
2. Kullanırken dans ediyor...

twitter.com
3. Çok yeterli tespit!

twitter.com
4. ????

twitter.com
5. Her şey sevgiyle başlar...

twitter.com
6. Ceketler öksüz polarlar yetim...

twitter.com
7. Neyin uğraşı bu?

8. Çok ani oldu!

twitter.com
9. ????

10. ????

twitter.com
11. Aile her şeydir...

twitter.com
12. Bizce komik...

twitter.com
13. Trajikomik!

14. ????

15. Haftaya tekrar görüşmek üzere ????

Similar threads

Haftanın en komik tweetlerini derlerken kimileri inanılmaz dikkatimizi çekiyor. Evet kadınların attığı küfürsüz de güldürebilen tweetler! 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Midemize tercüman olmuş! 3. ???? twitter.com 4. Aynısı! twitter.com 5. Sıra bu meselede. twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Bu hafta timeline'a pek çok komik tweet düştü. Birçoğunda da bayanların imzası vardı. İzliyoruz ???? 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Son dokunuş 3. Birebirini hissedenler? twitter.com 4. Sherlock twitter.com 5. ???? twitter.com 6. Okurken yoruldum. twitter.com 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Eril yollara sapmadan da komik olmak mümkün diyen kadınların bu hafta attığı eğlenceli tweetlere bir göz atalım ???? 1. Başlayalım! twitter.com 2. Sokmasanız da inanırdık... twitter.com 3. O şube cenaze evine döner. twitter.com 4. Ders çalışmama bahaneleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Mizaha kadın eli değdi. Hem de eril yollara sapmadan ???? 1. Başlıyoruz! 2. Ben Serdar Tezcan... twitter.com 3. ???? twitter.com 4. Haftanın kralı ???? twitter.com 5. Aynısı! 6. Şöyle bir sipariş geldi. twitter.com 7. Oldu öyle dönemler... twitter.com 8. Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Haftanın en çok güldüren tweetlerinde bayanların da imzası vardı. İzliyoruz ???? 1. Başımın içinde daima bir nau nau sesi var benim de... twitter.com 2. ???? twitter.com 3. Kutusu olmuş kaç yüz lira... twitter.com 4. Bir de borçlar vardı... twitter.com 5. O nasıl bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt