Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri

Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri
0
111

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-d6e85ebdadc9e9575e80948be7a0f2795a8fb113.jpg

Bakalım Twitter'da kimler eril telaffuzlara sığınmadan mizah şöleni estirmiş?

İyi cümbüşler ????

1. O bakışlar beni öldürdü şu an. ????

2. Tüm algım bozuldu.

3. İddiası olarak ne vakit beyimle karşılıklı osuruklarımızı dinleriz?

4. Seni o kadar düzgün anlıyorum ki...

5. Tavuk mu?????

6. En azından yanıt veriliyor.????

7. Hayırsız kardeş.????

8. Hoş taktikmiş sorarlarsa ben de uygulayayım.

9. Bıttık ya bıttık.

10. Nasip olur mu dersiniz?

11. Yaratıcı.????

12. Twitter'da ne ararsan var içerisi çok garip bir yer.

13. Babalar, babalarımız...

Siz bu hususta ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Similar threads

Bakalım Twitter kimler eril telaffuzlara sığınmadan mizah şöleni estirmiş? İyi cümbüşler ???? 1. Başlayalım! twitter.com 2. Pek net anlatmış. twitter.com 3. Haklı! twitter.com 4. Ön temizlik 5. Çok düzgün diyalog. twitter.com 6. Tarafını seç. twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Haftanın en komik tweetlerinde yine kadınların izi vardı. Bu hafta da gülme kotamızı kadınlar doldurdu. İşte mizah yaparken küfür kullanmayan kadınlardan haftanın en iyi tweetleri: ⬇️ 1. Hem üzücü hem de güzel taktik. 2. Kesinlikle katılıyorum. 3. Robin Hood baba 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Bu hafta da binlerce komik tweet atıldı. Birçoğunda da bayanların imzası vardı. İyi cümbüşler ???? 1. E karşılığı biliyorsan gitmene ne gerek vardı demezler mi? 2. Depresyon tüm yurtta tesirini gösteriyor. 3. Ülke kocaman bir gözyaşı gölüne dönerdi. 4. Bence birebiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Haftanın en komik tweetlerini derlerken kimileri inanılmaz dikkatimizi çekiyor. Evet kadınların attığı küfürsüz de güldürebilen tweetler! 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Midemize tercüman olmuş! 3. ???? twitter.com 4. Aynısı! twitter.com 5. Sıra bu meselede. twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Mizaha kadın eli değdi. Hem de eril yollara sapmadan ???? 1. Başlıyoruz! 2. Ben Serdar Tezcan... twitter.com 3. ???? twitter.com 4. Haftanın kralı ???? twitter.com 5. Aynısı! 6. Şöyle bir sipariş geldi. twitter.com 7. Oldu öyle dönemler... twitter.com 8. Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt