Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuğu Gölü Kebabı Tarifi Resimli

Kuğu Gölü Kebabı Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kuğu Gölü kebabı nasıl yapılır
resimli kuğu gölü kebabı tarifi


Malzemeler
4 adet taze enginar (ayıklanmış, limoni etsuyunda pişmiş)
3 adet patlıcan (0,5 mm boyuna dilimlenerek indirilmiş)
1 adet kuru soğan (büyükboy, kıyılmış)
Yanm piliç (kemiksiz, s otel i k doğranmış)
2 yemek yemek kaşığı margarin
1 su bardağı su
2 nehir bardağı süt
1 kahve fincanı kaşar (rendelen mis)
15 adet mantar (orta doruk, kıyılmış}
1 su bardağı sıvıyağ
Yeterince tuzlu



Kuğu Gölü Kebabı tarifi

dört adet pişmiş enginarı bir kapta tutalım Sıvıyağı kızdırıp daha önce dilimler halinde indirimli ve acı suyu küskün patlıcanları nar gibi alt üst pişirerek bir barbar alıp bekletelim Başka bir kaba margarin koyup kıyılmış soğanı pembeleşinceye değin kavurduktan sonra kıyılmış mantarı da ilave edip iki dakika daha kavuralım Sotelik piliçleri ilave edelim, beş dakika daha kavurup salçayı ekledikten sonra, suyu ve tuzu da ekleyip on dakika kadar ağır ateşte pişirelim Ocaktan kaldırdıktan daha sonra tel süzgeçten tavuk etlerini alarak sosundan ayırıp bekletelim Bir kenarda tuttuğumuz enginarları da bir barbar dizip yağ, un ve sütle bir beşamel yaparak kapatmış olduğumuz bu yemeğin üzerine koyalım İkinci kapatmayı yapıp üstüne rende kaşar serpelim Süzülmüş sosu öbür bir tepsinin altına yayalım ve nar gibi kızarıncaya değin fırında pişirip servis edelim *
 
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt