Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kul Hakkı

Kul Hakkı
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar
1 hafta önce 2 arkadaşımla gezmeye çıktık Onların ikisi 10 lira getirmiş ben ise 5 lira getirmiştim Birseyler aldık Sonra hakkını helal et dedim Helal olsun dedi
Sonra durmadan şaka da olsa sabahtan beri bizimle geçiniyorsundedi birisi Ben de tamam parani veririm dedim O da şaka dedi
Sonra Biryere gidiyorduk benimle gelmezsen hakkımı helal etmem dedi Tamam parani verecem dedi Şaka yapıyorum dedi
Bu bir nevi benimle,dalga geçmek Ben de tamam verecem dedim Almam dedi boşuna getirme dedi

Ben simdi versem almazsa kul hakkı yine olur mu?
Arkadaşımın yaptığı günah mi?
Teşekkürler

Similar threads

Sual: Hak sahibi ölmüşse veya sağ ise kul hakkından nasıl kurtuluruz? CEVAP Kul hakkı beş türlüdür: 1 Mali Parasal 2 Nefsi hayati yönden 3 Irzi Haysiyetle ilgili 4 Mahremi Namusla ilgili 5 Dini 1 Mali olan kul hakları: Hırsızlık, gasp, aldatarak, yalan söyleyerek mal satmak, sahte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
– Efendim, çok hassas ve hesabı da çetin olduğu hâlde kul hakkına pek dikkat edilmiyor Bu hususta neler söylemek istersiniz? – Hak katında afva mazhar olmayan hususlardan biri şirk, biri de kul hakkıdır Cenâbı Hak, kulunun dağlar kadar günâhını bağışlarken, kul hakkını afvının dışında tutmakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Boşanmak istediği eşi tarafından silah zoruyla kaçırıldığını söyleyen Fatma Yasak'ın sesini sosyal medyadan duyurmasının ardından tekrar gözaltına alınan Alper Tasalı tutuklandı. Fotoğraf: Meltem Ulusoy / csgorselarsiv.org Fatma Yasak, 2 yıl öce evlendiği ve bir süre önce de boşanma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Beyoğlu'nda kadın turisti yola iten taksici, 'Ben orada kadından kurtulmaya çalıştım' diyerek kendisini savundu. Taksici, 'Beni bu yaştan sonra kim işe alacak. Mesleğimden oldum bir de küfür yiyorum' dedi. Beyoğlu'nda geçen çarşamba saat 07.00 sıralarında Çatma Mescit Mahallesi Refik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,992Kullanıcılar
Narko06Son üye
Üst Alt