iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
200 gram krema
200 gram bitter çikolata
34 dilim kek parçası
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı muskat
Süslemek için:
2 çorba kaşığı rendelenmiş çikolata
2 çorba kaşığı toz hindistancevizi
2 çorba kaşığı toz antepfıstığı
Servis için:
Hazır dondurma külahı
Külahta Trüf Yapılışı
KREMAYI bir kaba alıp ocağa oturtun ve ısıtın Kaynama noktasına gelince ocaktan alıp,parçalanmış çikolatayı, tarçın ve muskatı ekleyin, karıştırarak eritin Kek parçalarını ilave edip, kıvam alması için oda sıcaklığında 34 dakika dinlendirin Karışımdan cevizden küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın Rendelenmiş çikolata, hindistancevizi ve antepfıstığına bulayıp külah içinde servis yapın
200 gram krema
200 gram bitter çikolata
34 dilim kek parçası
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı muskat
Süslemek için:
2 çorba kaşığı rendelenmiş çikolata
2 çorba kaşığı toz hindistancevizi
2 çorba kaşığı toz antepfıstığı
Servis için:
Hazır dondurma külahı
Külahta Trüf Yapılışı
KREMAYI bir kaba alıp ocağa oturtun ve ısıtın Kaynama noktasına gelince ocaktan alıp,parçalanmış çikolatayı, tarçın ve muskatı ekleyin, karıştırarak eritin Kek parçalarını ilave edip, kıvam alması için oda sıcaklığında 34 dakika dinlendirin Karışımdan cevizden küçük parçalar koparıp elinizde yuvarlayın Rendelenmiş çikolata, hindistancevizi ve antepfıstığına bulayıp külah içinde servis yapın